Fiecare familie este altfel. De aceea investim în conținut internațional foarte variat pentru copii și familie, conținut care include filme de animație distinse cu premii, precum Klaus, seriale ca Micuțul Bheem sau seriale interactive, precum Carmen Sandiego: A fura sau a nu fura.

De aceea oferim părinților opțiuni de control de care au nevoie pentru a lua deciziile corecte pentru familiile lor. Astăzi actualizăm și îmbunătățim aceste opțiuni de control, pe baza feedbackului primit de la abonații noștri. Acum părinții au posibilitatea:

●  Să protejeze profilurile individuale cu ajutorul unui cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să le acceseze;

●  Să modeleze experiența copiilor lor prin excluderea pe baza filtrelor a titlurilor care nu sunt potrivite pentru vârsta lor. Am creat aceste filtre pe baza evaluărilor la nivel de țară, astfel încât sunt mai intuitive;

●  Să elimine individual seriale sau filme după titlu. Atunci când se utilizează acest filtru, titlul (titlurile) blocate nu vor fi afișate niciunde în cadrul profilului respectiv.

●  Să verifice setările pe care le are fiecare profil în secțiunea „Profil și control parental” din setările contului;

●  Să vadă ce au vizionat copiii lor în cadrul profilului creat pentru ei; și

●  Să dezactiveze redarea automată a episoadelor în profilurile pentru copii..

Acum oricine poate adăuga aceste noi opțiuni de control îmbunătățite la profilul propriu, prin accesarea setărilor contului pe telefon sau laptop.

Alegerea și controlul sunt importante pentru abonații noștri și mai ales pentru părinți. Sperăm că aceste opțiuni de control suplimentare îi vor ajuta pe părinți să facă alegerile potrivite pentru familiile lor.

— Michelle Parsons, Manager produse pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.