Soluție de siguranță pentru autoturisme parcate

0
564
Ascultă acest articol


Pentru a veni în întâmpinarea șoferilor de pretutindeni, Mio prezintă o soluție de siguranță pentru autoturisme, în contextul actual, când utilizarea automobilelor este redusă, iar acestea stau mai mult timp, nesupravegheate în parcare. Pentru astfel de situații, Mio recomandă camerele de bord care dispun de funcționalitatea Mod Parcare.

Modul Parcare beneficiază de cea mai nouă tehnologie de detectare a mișcării, astfel camera se activează și înregistrează automat atunci când detectează mișcare. Pentru o siguranță și mai bună, în funcție de camera achiziționată, modul parcare poate înregistra în partea din față a mașinii în cazul în care dispuneți de o singură cameră, sau atât în față cât și în spate în cazul în care dispuneți de o cameră duală.

Pentru a beneficia de această funcționalitate, este necesară instalarea unui accesoriu suplimentar, Mio Smartbox, care conține un cablu de alimentare ce se conectează direct la borna de siguranțe a mașinii pentru a oferi energie continuă necesară funcției de parcare a camerei, după ce motorul a fost oprit. Mai mult, previne golirea completă a bateriei mașinii atunci când camera nu este utilizată prin verificarea timpului și tensiunii prestabilite.

Astfel, camera de bord stă în permanență în modul stand-by și pornește atunci când detectează mișcare sau în cazul unui posibil impact. Într-o situație neplăcută precum un posibil impact sau incident, atunci când mașina este parcată, veți avea acces la înregistrarea video care va servi ca dovadă.

O astfel de investiție într-o cameră de bord nu este doar o investiție pentru siguranță, pe termen scurt, ci o investiție într-un dispozitiv de pe urma căruia se poate beneficia pe termen lung. Va contribui la siguranță în trafic și va pune la dispoziție o serie de funcționalități care să contribuie la o experiență de șofat cât mai plăcută. Printre funcționalitățile cheie (în funcție de model) se numără:

• Senzor premium, de înaltă calitate de la Sony – STARVIS
• Rezoluție de înregistrare Full HD sau Quad HD, cu 30 sau 60 de cadre pe secundă
• Senzor G cu 3 axe care detectează schimbările bruște de direcție și crează un fișier ce nu poate fi suprascris
• Diafragmă mare pentru filmări cu claritate superioară pe timp de noapte
• GPS încorporat pentru înregistrarea rutelor călătoriei
• WIFI integrat

Modelele Mio care beneficiază de Modul Parcare sunt: MiVue C380 Dual, MiVue C540, MiVue C541, MiVue C560, MiVue C570, MiVue 731, MiVue 733 WIFI, MiVue 751, MiVue 752 WIFI Dual, MiVue 766 WIFI, MiVue 785 Touch, MiVue 786 WIFI, MiVue 788 CONNECT, MiVue 792 WIFI Pro, MiVue 795, MiVue 798, MiVue 798 Dual, MiVue 821, MiVue 826, MiVue J60, MiVue J85.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.