Sonos (Nasdaq: SONO) lansează Sonos Arc, un soundbar smart premium care aduce experiența de audiție imersivă, de calitate cinematografică, în locuințele din întreaga lume. Arc încorporează inovațiile de top Sonos în zona de home theatre și asigură o experiență de audiție construită în jurul ecosistemului software Sonos, care le permite utilizatorilor o imersiune completă în detalii dramatice, dialog clar și bas impresionant, oferind în același timp suport pentru tehnologia Dolby Atmos. Dincolo de a fi doar un soundbar, Arc transformă orice tip de conținut într-o experiență de audiție extraordinară, fie că este vorba despre programele TV preferate, muzică, podcasturi sau radio, atunci când televizorul este oprit.

Funcționând pe noua platformă de experiențe sonore a Sonos, Arc transformă experiența de home thatre de acasă într-una simplă, de neegalat în ceea ce privește varietatea și controlul conținutului, cu opțiunea de a extinde oricând sistemul. Arc va fi disponibil începând cu 10 iunie, la prețul de 4299 RON. Cei care își doresc, îl pot precomanda începând de astăzi, de pe site-ul sonos.com.

„Locuințele nu au jucat niciodată un rol mai important în viețile noastre, iar misiunea noastră a fost tot timpul aceea de a face mediul de acasă mai plăcut, prin produse audio de top și noi experiențe. Arc aduce la viață sunetul show-urilor noastre favorite și muzica artiștilor preferați, într-un mod nemaiîntâlnit până acum”, a declarat Patrick Spence, CEO Sonos. „Scopul nostru este acela de a face din fiecare cameră în care se regăsește un televizor un loc în care utilizatorii se pot bucura cu ușurință de toate tipurile de streaming video și audio care există astăzi. Arc ilustrează angajamentul nostru pentru o experiență de audiție extraordinară și un design premium și impune noi standarde pentru soundbar-uri”.

Faceți cunoștință cu Sonos Arc

Cele mai bune programe TV și cele mai populare filme ajung în locuințele din întreaga lume, acum cu o rezoluție a sunetului îmbunătățită. Astăzi, peste 25 de servicii de video streaming sunt compatibile Dolby Atmos, făcând experiențele home theatre de top să devină și mai accesibile, în propria sufragerie.

Sonos Arc este un soundbar smart premium, ce asigură o scenă de sunet foarte largă și bass impresionant. Unsprezece difuzoare de înaltă performanță, inclusiv două care sunt amplasate pe verticală pentru o experiență de audiție 3D, transmit un sunet de o claritate dramatică, redând chiar și cele mai mici detalii în profunzime. Realizat în parteneriat cu ingineri de sunet distinși cu Premiul Oscar, Arc își ajustează profilul sonor prin intermediul software-ului, pe baza structurii sistemului home theatre și a conținutului redat, fie că vorbim despre sunet stereo, Dolby Digital 5.1 sau Dolby Atmos.

Utilizatorii pot rafina sunetul emis de Arc în aplicația Sonos, care include funcționalități precum Speech Enhancement, pentru o clarificare accentuată a vocalelor în timpul dialogului, Night Sound, pentru adaptarea experienței pe timp de noapte, dar și tehnologia îmbunătățită Sonos Trueplay care ajusteaază profilul acustic al soundbar-ului Arc pe baza structurii camerei, armonizând sunetul atât pe verticală, cât și pe orizontală, pentru oferirea unei exeriențe 3D.

Arc este disponibil în variantele de culoare negru mat și alb mat și are un grilaj de plastic rotunjit la 270 de grade în partea din față și un exterior fluid pentru livrarea de sunet multidimensional, potrivindu-se perfect în orice casă. Soundbar-ul poate fi poziționat în fața televizorului, dar poate fi montat și pe perete, utilizând un suport separat realizat special. Instalarea se face foarte rapid, conectând produsul prin HDMI eARC sau ARC.

Realizat pentru a funcționa pe noua platformă software Sonos S2, controlul lui Arc se face simplu, fie prin intermediul noii aplicații Sonos, folosind o telecomandă TV, utilizând asistenții vocali Amazon Alexa sau Google Assistant, dar și prin Apple AirPlay 2. Opțiunile de comandă vocală nu sunt disponibile în limba română.

Noul soundbar Arc oferă sunet cinematic foarte puternic de unul singur, iar prin adăugarea unui Sonos Sub sau a unei perechi de Sonos One SL, utilizatorii se pot bucura de o experiență imersivă deplină. Arc vine ca un înlocuitor al produselor Playbar și Playbase din portofoliul Sonos, va fi disponibil global începând cu data de 10 iunie, la un preț de 4299 RON și poate fi achiziționat de pe site-ul Sonos.com, dar și din magazinele online AV Store și eMAG.

Sonos extinde experiența sunetului premium, prin Sub (Gen 3) și Sonos Five

Alături de Arc, Sonos actualizează gama premium, cu două noi produse dedicate experienței de audiție premium acasă. Sonos Sub (Gen 3) și Sonos Five vin să înlocuiască Sonos Sub și Play 5 (Gen 2), oferind o capacitate mai mare a memoriei și o putere de procesare crescută, asigurând aceeași experiență extraordinară de audiție pe care utilizatatorii o cunosc și o apreciază.

Sonos Sub a fost mult timp preferatorul utilizatorilor, datorită forței bas-ului pe care o aduce atunci când este conectat wireless la o boxă Sonos. Boxele Sonos oferă și ele o performanță spectaculoasă atunci când vine vorba despre bas – iar adăugarea unui Sub optimizează frecvențele joase pentru un sunet mai bogat și mai profund. Noul Sub aduce același design iconic și bas pătrunzător și este disponibil în variantele de culoare negru și alb, la un preț de 3899 RON. Precomenzile pot fi realizate începând de astăzi pe Sonos.com sau în magazinele retailerilor parteneri. Produsul va fi disponibil global începând cu 10 iunie.

Sonos Five este varianta îmbunătățită a celei mai bune boxe Sonos dedicate muzicii și oferă același sunet extraordinar și aceeași arhitectură acustică precum Play:5. La fel ca predecesorul său, Sonos Five este versatil și se potrivește în orice spațiu. Produsul poate fi utilizat pe orizontală, ca o boxă de sine stătătoare, fie că este conectat cu încă un Sonos Five în poziție verticală, pentru o separare foarte detaliată a sunetului stereo. Perfect pentru pasionații de viniluri, Sonos Five poate fi conectat prin cablu la un pick-up, pentru redarea sunetului pe sistemul Sonos. Cu un design clasic care se potrivește în continuare perfect fiecărui spațiu, Sonos Five este disponibil în variantele de culoare negru, cu grilaj negru și, pentru prima dată, alb, cu grilaj alb. Precomenzile pot fi realizate începând de astăzi pe Sonos.com sau în magazinele AV Store și eMAG, la prețul de 2799 RON. Produsul va fi disponibil global începând cu 10 iunie.

Control prin noua aplicație Sonos

Începând din 8 iunie, utilizatorii Sonos vor putea descărca noua aplicație Sonos, o platformă software îmbunătățită care va alimenta viitoarea generație de produse și experiențe Sonos, începând cu Arc, Five și a treia generație Sub. Cele trei noi produse vor putea fi gestionate doar prin intermediul noii aplicații.

Această nouă aplicație oferă suport pentru tehnolgii audio de o rezoluție mai mare, începând cu experiența Dolby Atmos oferită de Arc, dar și securitate îmbunătățită și design actualizat, pentru utilizare mai ușoară. Actualizările interfeței de lucru a utilizatorului fac și mai simple găsirea conținutului dorit, controlul sunetului și personalizarea experienței prin noi funcționalității precum gestionarea grupurilor salvate pentru fiecare cameră a locuinței.

Astfel, utilizatorii trebuie doar să descarce noua aplicație, iar trecerea sistemului pe noua platformă se va face foarte ușor. Tot conținutul salvat ca favorit, toate serviciile preferate și setările configurare anterior vor fi salvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.