Legile Misterelor: Piesă Mortală din 14 iunie la DIVA

Mystery 101: Playing Dead, 2019 este difuzat duminică, 14 iunie, de la ora 16:00, la DIVA.

0
753

Amy Winslow (Jill Wagner) și Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha) continuă să investigheze împreună misterele din Garrison, Washington. Un nou film din seria Legile misterelor este difuzat, duminică, 14 iunie, de la 16:00, la DIVA.

Legile misterelor: Piesă mortală (Mystery 101: Playing Dead, 2019), le aduce lui Amy și Detectivului Burke un mister legat de dragoste și răzbunare. Acțiunea începe când partenerul lui Burke, Claire Tate (Sarah Dugdale), suferă o lovitură la nivelul capului în timp ce investighează o intrare prin efracție într-o farmacie. La spital, Claire nu iși amintește decât o jucărie metalică în formă de maimuță, care i-a distras atenția înainte de incident. Det. Burke află de la managerul farmaciei că sistemul de înregistrare video nu funcționa și că din farmacie lipsesc 500$ și multe medicamente.

Între timp, vedeta Bella Brightman (Rekha Sharma) sosește în oraș pentru a juca în piesa Shadow of Death. În seara premierei, în sală se află Amy, studenții ei, tatăl ei, dar și Detectivul Burke. Nimeni nu se așteaptă să fie martor la o tentative de crimă, când o armă din recuzită este înlocuită cu o armă adevărată, iar glonțul o ratează pe Bella. Travis oprește piesa și declară teatrul, scena unei tentative de crimă.

După incident, Bella insistă să găzduiască o petrecere, iar dimineața următoare este găsită fără suflare din cauza unui infarct. Amy ia parte la investigație și reușește să conecteze furtul din farmacie, moartea vedetei, jucăria metalică și un bilet de dragoste găsit în cabina de la teatru, în același timp obținând și mărturia faptașului.

Legile misterelor: Piesă mortală este noul film premieră în România difuzat la DIVA, duminică, 14 iunie, de la ora 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.