Ascultă acest articol


„Talking Tom și prietenii lui”, serialul animat ce îi introduce pe micii telespectatori Minimax în lumea invențiilor, a gadgeturilor și aplicațiilor, revine cu noi episoade, de la orele 16:00 și 20:00.

Totodată, Curiosul George, Bebe șef și Talking Tom își dau întâlnire cu telespectatorii în fiecare seară, de la orele 19:00 (Curious George), 19:30 (Boss Baby: Back In Business), respectiv ora 20:00 (Talking Tom & Friends).

Curiosul George este o maimuţică isteaţă care prezintă micilor telespectatori o serie de informaţii utile din lumea ştiinţelor naturii, matematicii şi tehnicii. Datorită curiozităţii nesătule a lui George, până la sfârşitul serialului, telespectatorii vor deveni mii oameni de ştiinţă!

Bebe șef este un bebeluş neobişnuit, care poartă costum şi care gândeşte ca un om mare. Asta pentru că, de fapt, Bebe șef este un spion de elită, care are ca scop salvarea lumii. Misiunile în care se implică personajul îi vor învăţa pe copii să ducă la bun sfârşit ceea ce îţi propun, să nu renunţe, contrar obstacolelor.

Prin acțiunile lor, personajele din Talking Tom și prietenii lui îi încurajează pe copii să exploreze, să nu se teamă să își spună punctul de vedere, să accepte că a eșua face parte din viața noastră, să inventeze, să fie curioși și creativi.

Mai mult, serialul plin de veselie, idei ingenioase și tehnologie, le arată copiilor lumea jocurilor online, atât de la modă în această perioadă.

Vorbărețul Tom este un pisoi gri tărcat, cu tot felul de idei noi, un bun prieten animat pentru telespectatori, pe parcursul vacanței de vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.