Seria Galaxy Note20, cea mai puternică serie Note de până acum, include două telefoane, Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra. Telefoanele sunt destinate utilizatorilor care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă, dar și pentru jocuri.

„Telefoanele din seria Galaxy Note20 au fost gândite pentru a îmbina două direcții: work & play. Sunt device-uri dedicate segmentului de productivitate, pentru că transformă modul în care lucrăm, datorită S-Pen-ului îmbunătățit, dar și a ușurinței cu care ne putem conecta acum la computerul personal. În același timp, este excelent pentru divertisment, pentru că acesta a fost regândit pentru a oferi o experiență reimaginată de mobile gaming și performanțe sporite pentru vizualizarea și crearea de conținut multimedia”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România & Bulgaria.
Telefoanele din noua serie oferă performanțele așteptate de fanii seriei Note, precum cel mai rapid procesor de pe toate dispozitivele Galaxy, display dinamic AMOLED 2X, rată de refresh de 120Hz. La acestea se adaugă un S Pen îmbunătățit, care oferă precizie și timp de reacție de neegalat, alături de gesturi noi, o experiență Samsung Notes mai flexibilă, precum și Samsung Dex wireless, prin care telefoanele se pot conecta la PC fără a mai fi nevoie de cablu.

Mai mult decât atât, Samsung își întărește promisiunea de a face tehnologia 5G accesibilă unui public cât mai larg, astfel că Galaxy Note20 vine atât în varianta 4G, cât și 5G, în timp ce Galaxy Note20 Ultra este disponibil doar în varianta 5G. Seria Galaxy Note20 caută și recomandă automat rețele de mare viteză și pune la dispoziție rețele Wi-Fi 6 stabile cu latență optimizată pentru diverse servicii de streaming. Datorită Samsung Knox, hardware-ul și software-ul integrate pe seria Galaxy Note20 sunt securizate end-to-end.

În România, telefoanele din seria Galaxy Note20 vor fi disponibile pe site-ul oficial Samsung și în magazinele partenerilor selectați începând cu data de 21 august 2019, în culorile Mystic Bronze, Mystic Green și Mystic Gray pentru Galaxy Note20, respectiv Mystic Bronze, Mystic Black și Mystic White pentru Galaxy Note20 Ultra.

Pentru mai multe informații despre seria Galaxy Note20, accesați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-note20/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.