Razer a dezvăluit Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox), conceput pentru a facilita streaming-ul de conținut Xbox Game Pass Ultimate pe dispozitivele iPhone. Folosind noul controller avansat, jucătorii pot rula peste 100 de jocuri disponibile prin Xbox Game Pass Ultimate, indiferent de locul în care se află. Noul dispozitiv este certificat MFi și funcționează perfect și cu jocurile iOS, care oferă suport pentru controllere, inclusiv cele din Apple Arcade.

Noul Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) oferă caracteristici avansate pentru jucătorii pe mobile, asigurând un control mai precis prin stick-urile analogice care au și funcție de buton, D-pad-ul cu 8 direcții și butoanele cu funcții multiple. Având același design ergonomic, recunoscut pentru confortul sporit oferit de toate modelele Razer Kishi, cel mai nou membru al gamei Kishi vine cu butoane monocrom.

Jucătorii care achiziționează controller-ul vor beneficia și de o sesiune de probă gratuită de 90 zile a serviciului Xbox Game Pass Ultimate, pentru a se putea juca fără limite pe consola Xbox, pe PC și pe iPhone.
Pentru mai multe detalii vizitați acest link.
DE CE: Câștigătoare a două premii ”Best of CES” în 2020, a distincției CES 2021 Honoree, și a titlului de ”Cel mai bun accesoriu pentru Xbox în 2020” din partea Windows Central, gama de controllere Razer Kishi oferă acum fiecărui jucător pe mobile posibilitatea de a-și îmbunătăți experiența de joc, indiferente de platforma preferată.

Disponibil acum pe pagina Razer.com și în oferta partenerilor autorizați la prețul de 109,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.