NVIDIA vine cu un nou update la librăria GeForce NOW. Pe lângă lansarea de această săptămână care aduce 10 noi jocuri, există și alte noi anunțuri.

 • NVIDIA Ansel se alătură setului de unele din GeForce NOW pentru capturi de ecran
 • Utilizatorii de Chromebooks își pot sincroniza acum librăria Steam

Capturi de ecran profesionale cu NVIDIA Ansel

Ansel este un mod foto care permite capturi de ecran profesionale în jocuri, iar acum este disponibil în jocurile care au support pe GeForce NOW.

Folosind un overlay in-game, utilizatorii pot captura și partaja cele mai bune experiențe de gaming cu o super rezoluție, 360 de grade, HDR și fotografii stereoscopice. Blochează jocul la momentul perfect și repoziționează camera pentru unghiul perfect, sau adaugă filtre de post-procesare pentru a ajusta imaginea și modul capturii de ecran. Ansel depășește limitările tradiționale ale  capturii de ecran, oferind posibilitatea de a captura imagini cu adevărat unice.

Ansel este cel mai nou feature care se alătură setului de unelte creative din GeForce NOW. Suntem încântați să oferim aceste unele membrilor noștri de pe PC și aplicațiile macOS și abia așteptăm să vedem ce vom găsi pe social media cu #GFNShare.

Sinconizarea librăriei, acum pe Chromebooks

Recent am adăugat posibilitatea de a sincroniza librăria Steam cu GeForce NOW, atfel încât membrii să poată adăuga cu ușurință jocurile din Steam în librăria GeForce NOW. Aceast lucru a fost foarte bine primit și suntem încântați să aducem această funcționalitate și pentru utilizatorii de Chromebooks.

Membrii își pot sincroniza acum librăria Steam în meniul de Settings > Game Sync. Funcționalitatea va detecta automat jocurile din librăria Steam care beneficiază de suport în GeForce NOW și le va adăuga automat în secțiunea „My Library” din aplicație.

De îndată ce contul de Steam este autorizat, update-urile pot fi gestionate din Settings > Game Sync la fiecare joc nou cumpărat pe Steam. Este cel mai ușor mod de a ține catalogul de jocuri la zi.

Game Ready pe GeForce NOW

Atunci când pornești jocul preferat, te joci instant, asta înseamnă Game Ready pe GeForce NOW. Experiența a fost optimizată pentru gaming în cloud și include îmbunătățiri de performanță prin driverele Game Ready. NVIDIA gestionează update-urile și patch-urile, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se juca la 1080p/60FPS pe aproape toate dispozitivele, inclusiv Chromebooks. Iar atunci când un joc are support RTX, va include grafică ray traced și DLSS 2.0.

Săptămâna aceasta aduce 10 noi jocuri în librăria GeForce NOW, printre care lansări în aceeași zi cu lansarea oficială precum  Star Renegades, dar și jocuri de strategie de tip 4X precum Endless Space 2  și Endless Legend – Emperor Edition de la AMPLITUDE Studios.

Iar atunci când seiful Epic de deschide pentru jocuri gratuite în fiecare săptămână, suntem chiar acolo pentru a aduce acele jocuri și pe GeForce NOW. Jocurile gratuite din această săptămână sunt Railway Empire și Where the Water Tastes Like Wine. Fiți pe fază pentru confirmarea de joia atunci când adăugăm noi lansări.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos.

Game Ready pe GeForce NOW

Jocurile vor fi disponibile în jurul orei 20:00 ora locală

Nou pe GeForce NOW:

 • Star Renegades (lansare în aceeași zi cu lansarea pe Steam — Sept. 8)
 • Railway Empire (Gratuit pe Epic Games Store— Sept 10 – 17)
 • Where the Water Tastes Like Wine (Gratuit pe Epic Games Store— Sept 10 – 17)
 • Dungeon of the Endless – Crystal Edition
 • Endless Legend – Emperor Edition
 • Pro Cycling Manager 2019
 • Skullgirls
 • UBOAT
 • Assassin’s Creed Chronicles: China (Uplay)

Înapoi pe GeForce NOW

 • Endless Space 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.