Epson lansează imprimanta pentru materiale textile ML-8000, parte a seriei Monna Lisa. Extrem de performantă și ușor de utilizat, noul model satisface nevoile de flexibilitate și sustenabilitate ale pieței de textile cu imprimeuri digitale. Datorită celor opt capete de imprimare PrecisionCore de ultimă generație, imprimanta ML-8000 atinge o viteză de imprimare de 155 de metri pătrați pe oră (600×600 dpi – 2 treceri *1).  

Modelul Epson ML-8000 este o imprimantă de nouă generație, ce oferă o calitate superioară de imprimare și timp de operare crescut, cu perioade minime de nefuncționare. Datorită prețului ei accesibil, este ideală pentru companiile care fac trecerea către imprimarea digitală pe materiale textile.

Mai multă productivitate, calitate superioară

Calitatea superioară a imaginii printate de ML-8000 este realizată cu ajutorul capetelor de imprimare Epson de înaltă calitate. Tehnologiile exclusive Epson Microwave și matricea de creare a culorilor (LUT) reduc banding-ul și granulația print-ului, iar noua tehnologie Multi-Layer Halftone (MLHT), care randomizează modelul de puncte de semitonuri pe fiecare strat, reduce degradarea imaginii cauzată de nealinierea punctelor. Tehnologia Dynamic Alignment Stabilizer (DAS) asigură mai multă stabilitate procesului de imprimare prin controlul dispunerii cernelii pentru fiecare cap de imprimare. Astfel, se asigură mai multă precizie a imprimării și o aplicare mai densă a picăturilor de cerneală la fiecare trecere a carului de imprimare. Imprimanta ML-8000 permite o aliniere simetrică a culorilor pentru consistență în suprapunerea acestora în timpul procesului de imprimare bidirecțional de tip low-pass, în timp ce tehnologia de control al poziției centurii (ABPC) detectează automat avansul acesteia și asigură un proces de imprimare cât mai precis. Materialul final va fi realizat rapid, la calitate înaltă, va reproduce gradațiile de culoare cât mai complex, precum și detaliile fine și modelele geometrice complicate.

Funcționare stabilă cu timp minim de oprire

Mecanismele avansate de curățare și funcțiile de ajustare automată asigură ușurință în utilizare și o funcționare stabilă a imprimantei. Un sistem de eliminare a scamelor îndepărtează puful de pe suprafața țesăturii înainte ca aceasta să intre în zona de imprimare, iar un sistem de evacuare a vaporilor de cerneală ajută la prevenirea înfundării duzelor. Tehnologia de verificare a duzelor (NVT) detectează înfundarea duzei și ajustează jetul de cerneală pentru a menține calitatea imaginii și a reduce eventualele erori de imprimare. O rolă de curățare din material textil șterge duzele capetelor de imprimare, reducând astfel timpul alocat mentenanței. Tehnologia de aliniere a capetelor de imprimare le permite utilizatorilor să le înlocuiască simplu și rapid. Datorită funcției de calibrare automată cu ajutorul unei camere RGB, operatorii pot înlocui și ajusta capul de printare în doar 30 de minute. Sistemul Epson Remote Monitoring (monitorizare 24/7) permite intervenția rapidă pentru rezolvarea eventualelor probleme, reducând timpii de nefuncționare a imprimantei.

Operare simplă

Experiența de utilizare a imprimantei este simplificată cu ajutorul unui panou tactil LCD de 9 inci, care afișează starea curentă a imprimantei, instrucțiuni de operare, sfaturi și proceduri de mentenanță, precum și indicații pentru schimbul rapid de cartușe de cerneală duble de mare capacitate, de 10 sau 3 litri.

Cerneala GENESTA prietenoasă cu mediul

Cernelurile Epson GENESTA sunt disponibile în formule de tip Acid, Reactiv, Dispersie și Pigment și sunt ambalate în vid. Acestea sunt certificate ECO PASSPORT și îndeplinesc standardele recunoscute la nivel mondial în industria imprimării materialelor textile, pentru a proteja mediul înconjurator. În plus, cerneala Acid este aprobată de bluesign®, iar cernelurile Reactiv și Pigment au primit aprobarea GOTS din partea ECOCERT.

Sistemul high-tech Total Solution

Monna Lisa face parte din sistemului high-tech Total Solution, un sistem complet și integrat care oferă asistență pe tot parcursul ciclului de producție. Un singur furnizor este responsabil de producția tuturor componentelor, de la capul de imprimare, la cerneluri, tratamente chimice și suportul tehnic.

Caracteristici ale modelului ML-8000:

  • Capete de printare: Opt capete de printare Epson PrecisionCore. Cipul de imprimare de ultimă generație MicroTFP oferă procese de imprimare precise, rapide, de calitate superioară
  • Productivitate: Viteza medie de imprimare de 155 mp/h (600×600 dpi – 2 treceri *1); Viteza maximă de imprimare: până la 250 mp/h (300×600 dpi; o trecere *2)
  • Rezoluție: până la 1200 dpi
  • Lățime: 180 cm
  • Culori de cerneală: Opt
  • Tipuri de cerneală: Genesta Acid, Reactiv, Dispersat și Pigment. Cernelurile Genesta pe bază de apă sunt precise și rezistente. Cernelurile Genesta oferă calitate de imprimare superioară pe orice tip de țesătură.
  • Capacitate de cerneală: 10 sau 3 litri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.