A venit timpul! Crash și Coco revin în prim plan odată cu lansarea noului joc Crash Bandicoot 4: It’s About Time, mult așteptata continuare a seriei Crash, acum disponibil pentru PlayStation 4 și seria de console Xbox One în magazinele Altex și Media Galaxy și online prin intermediul Altex.ro, Jocurinoi.ro și MediaGalaxy.ro.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time nu este un remaster, ci primul joc complet nou al seriei Crash din ultimii 10 ani. Și cel mai mare. Toys for Bob a introdus un stil artistic reîmprospătat pentru Crash, bineînțeles în spiritul seriei, dar cu o nouă atitudine. Călătorind în trecut, la finalul jocului Crash Bandicoot: Warped, Crash Bandicoot 4: It’s About Time începe fix după ce Dr. Neo Cortex, Dr. N. Tropy și Uka Uka sunt părăsiți pe o planetă îndepărtată. După zeci de ani de încercări, cei trei reușesc să scape deschizând un portal care îi poate transporta prin timp și spațiu. Tot ceea ce stă între ei și obiectivul lor de a domina universul este o pereche de doi marsupiali de pe N. Sanity Island.

Jucătorii vor descoperi pe parcursul jocului patru Măști Cuantice, gardienii spațiului și timpului, ce le vor da puterea să modifice legile care guvernează universul și astfel vor dobândi puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile. De asemenea, jucătorii vor avea ocazia să parcurgă niveluri alături de alte câteva personaje îndrăgite, precum Dr. Neo Cortex, Dingodile sau Tawna, fiecare cu stilul său propriu de joc. Nu în ultimul rând, experiența de joc este amplificată de opțiuni noi de gameplay, de la alegerea dintre Modern și Retro ca abordare a jocului, până la secrete și bonusuri, plus un nou stil de joc numit N. Verted care oferă jucătorilor o altă perspectivă asupra universului Crash, o coloană sonoră diferită și, în anumite dimensiuni, alte tipuri de transformări care vor surprinde jucătorii.

În privința modului cooperativ, Crash Bandicoot 4: It’s About Time oferă două posibilități și anume Bandicoot Battle, modul competitiv local pentru 2-4 jucători (co-op de canapea) sau tradiționalul Pass N. Play unde mai mulți jucători pot folosi același controller, evoluând pe rând în funcție de o serie de reguli prestabilite.

Dezvoltat de Toys for Bob și publicat de Activision, Crash Bandicoot 4: It’s About Time este acum disponibil pentru PlayStation 4 și seria de console Xbox One în magazinele din România.

Pentru mai multe informații despre seria Crash Bandicoot vă rugăm să vizitați www.crashbandicoot.com și să urmăriți @CrashBandicoot pe Instagram, Twitter și Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.