Acer își extinde protofoliul de monitoare de gaming cu 6 noi modele Predator și Nitro

0
758
Ascultă acest articol


Acer și-a extins linia de monitoare premiate cu noi modele puternice, potrivite pentru o gamă largă de jucători, de la profesioniști de elită care necesită tehnologie de vârf până la jucători casual, mai preocupați de divertisment. În plus, Acer este primul brand care oferă monitoare de gaming certificate TÜV Rheinland Eyesafe®, proiectate pentru a filtra selectiv lumina albastră, menținând în același timp culorile clare și vii.

„Cele mai noi monitoare de gaming pe care le lansăm dispun de cele mai recente tehnologii din industrie pentru a oferi jucătorilor performanțe fluide și ergonomie confortabilă”, a declarat Victor Chien, President, Digital Display Business, Acer Inc. “Create pentru a se potrivi atât gamerilor profesioniști, cât și celor care se joacă pentru divertisment, noile monitoare Predator și Nitro sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni.”

Seria Predator XB3 pentru profesioniști și pasionați
Noile monitoare din seria Predator XB3 oferă afișaje FHD (1920×1080) sau QHD (2560×1440), rate de refresh ridicate și certificare VESA DisplayHDR™. În plus, fiecare monitor a fost optimizat în funcție de diferite criterii: XB273U NV este certificat Eyesafe, XB253Q GW are o rată de refresh impresionantă de 280 Hz (overclockabilă) și un timp de răspuns de 0,5 ms (G to G), iar XB323U GX este remarcabil prin acuratețea culorilor cu acoperire Adobe® RGB de 99%.

Predator XB273U NV – Prietenos cu ochii

Predator XB273U NV, parte a seriei XB3 VisionCare, a fost conceput pentru a oferi jucătorilor o experiență de utilizare cât mai confortabilă. Unul dintre primele monitoare de gaming certificat de Eyesafe®, Predator XB273U NV gestionează lungimi de undă de mare energie pentru a filtra selectiv lumina albastră, menținând în același timp o calitate și o acuratețe ridicată a culorilor. În plus, Acer VisionCare 4.0 încorporează o gamă largă de tehnologii – LightSense, AdaptiveLight, ColorSense și ProxiSense – care măsoară lumina ambientală și apoi ajustează automat luminozitatea și temperatura culorii monitorului pentru a reduce oboseala ochilor.
Ecranul de 27″ QHD (2560×1440) Agile-Splendor IPS are unghiuri largi de vizualizare, un timp de răspuns rapid de 1 ms și o rată de refresh overclockabilă de 170 Hz, în timp ce acoperirea spectrului de culoare DCI-P3 de 95% și Delta E<1 permit imagini uimitor de realiste. Certificat VESA DisplayHDR 400, noul XB273U NV oferă o calitate realistă a imaginii pe 8 biți și reglează dinamic luminozitatea ecranului pentru a se potrivi scenei afișate.

Pentru a fi și mai impresionant, acest model este echipat cu RGB LightSense pentru sincronizarea culorilor de pe ecran cu muzica, media și eSports. Un transmițător TX încorporat poate sincroniza wireless culorile și ritmul iluminării cu monitoarele suplimentare din rețea pentru un efect și mai dramatic. Un suport ergonomic îi ajută pe utilizatori să găsească exact unghiul potrivit, oferindu-le posibilitatea de a regla înclinarea, rotirea, înălțimea și pivotarea monitorului.

Predator XB253Q GW – Rată de refresh ridicată pentru experiențe fluide de gaming

Panoul de 24,5″ IPS FHD (1920×1080) compatibil cu NVIDIA® G-SYNC® al noului monitor Predator XB253Q GW poate fi overclockat la o rată de refresh incredibil de rapidă de 280 Hz cu un timp de răspuns de până la 0,5 ms (G to G) pentru a ține pasul cu cele mai rapide scene de acțiune, fiind astfel ideal pentru jocurile first-person shooter și racing în care precizia este primordială. Tehnologia RGB LightSense integrată, cu nouă efecte speciale diferite, sincronizează culorile pe ritmul muzicii, jocurilor și multe altele. Monitorul a fost proiectat ergonomic, permițând utilizatorilor să-și regleze înclinarea, rotirea, înălțimea și pivotarea.

Predator XB323U GX – Imagini vii, impresionante
Compatibil cu NVIDIA G-SYNC și cu un afișaj QHD (2560×1440) de 32″, cu o rată de refresh rapidă de 270 Hz (overclockabilă) și un timp de răspuns de până la 0,5 ms (G to G), fluiditatea și latența scăzută a noului monitor Predator XB323U GX reduce semnificativ motion blur-ul în timpul jocurilor cu ritm rapid. Acoperirea AdobeRGB de 99% face din acest dispozitiv o alegere excelentă pentru gamerii care își creează videoclipuri în timpul jocului, iar certificarea VESA DisplayHDR 600 indică faptul că XB323U GX oferă procesare a imaginilor pe 8 biți și local-dimming, permițând ecranului să se adapteze dinamic la ceea ce se întâmplă în fiecare scenă. Pentru a optimiza confortul în timpul sesiunilor lungi de joc, Predator XB323U GX oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și regla înclinarea, rotirea, înălțimea și pivotarea.
Predator X34 GS pentru jucătorii care își doresc un monitor curbat

Predator X34 GS extinde vizualizarea periferică a utilizatorilor cu un ecran curbat gigant UWQHD (3440×1440) de 34 inci, care funcționează în tandem cu un panou IPS Agile-Splendor și care oferă imagini clare chiar și la unghiuri largi de vizualizare. Compatibil cu NVIDIA G-SYNC, oferă o acțiune fluidă cu o rată de refresh de până la 180 Hz (overclockabilă) și un timp de răspuns ultrarapid de 0,5 ms (G to G). VESA DisplayHDR 400 iluminează chiar și cele mai mici detalii pentru a crea imagini mai clare, iar acoperirea spectrului DCI-P3 de 98% dă viață imaginilor în culori vii. Standul flexibil oferă o multitudine de opțiuni de vizualizare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și regla înclinarea, rotirea și înălțimea. Două difuzoare integrate de 7 wați elimină necesitatea difuzoarelor externe.

Monitoarele din seria Nitro – Să înceapă jocul!

Două noi modele de 27” din seria Nitro, Acer Nitro XV272U KV și Nitro XV272 LV, sunt ideale pentru jucătorii care doresc să obțină cât mai multă valoare din dispozitivele lor. Ambele sunt certificate Eyesafe pentru a preveni oboseala ochilor și a oferi un confort de vizionare suplimentar, iar suportul ergonomic permite jucătorilor să găsească unghiul de vizualizare corect ajustând înclinarea, rotirea, înălțimea și pivotarea dispozitivului.

Acer Nitro XV272U KV oferă o experiență de joc QHD (2560×1440) uimitor de clară, cu un rating Delta E<1 scăzut și o acoperire de 95% a spectrului de culori DCI-P3. Performanța este rapidă și fluidă, cu până la 170 Hz (overclockat) și un timp de răspuns de 1 ms (G to G) pe un panou IPS Agile-Splendor care oferă unghiuri largi de vizualizare. Dincolo de aspect, monitorul este echipat și cu tehnologiile LightSense, ColorSense și ProxiSense, oferind utilizatorilor o experiență mai confortabilă prin ajustarea automată a setărilor monitorului în funcție de iluminarea ambientală.

Nitro XV272 LV are un panou IPS Agile-Splendor FHD (1920×1080) și oferă până la 165Hz (overclockat) pentru imagini fluide chiar și în scene de acțiune intense. Cu o acoperire de culoare DCI-P3 de 90% și un rating Delta E<1 scăzut, utilizatorii au toată tehnologia necesară pentru a se lăsa captivați de lumile virtuale din jocurile preferate.
Prețuri și disponibilitate

Predator XB273U NV va fi disponibil în EMEA din ianuarie 2021, la prețuri începând de la 549 EUR.
Predator XB253Q GW va fi disponibil în EMEA din ianuarie 2021, la prețuri începând de la 449 EUR.
Predator XB323U GX va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 999 EUR.
Predator X34 GS va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 1,099 EUR.
Nitro XV272U KV va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 469 EUR.
Nitro XV272 LV va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 319 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.