Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat noile laptop-uri de gaming Razer Blade 15 și Razer Blade Pro 17 cu plăci grafice dedicate NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series. Pentru a profita din plin de performanța noilor soluții grafice, noile laptop-uri sunt disponibile cu opțiuni de ecran care oferă rate de refresh îmbunătățite și rezoluții crescute. Noile Blade 15 și Blade Pro 17 alcătuiesc cea mai puternică și mai diversificată gamă de laptop-uri de gaming lansată de Razer, noile configurații fiind mai accesibile datorită prețurilor prietenoase care pornesc la 1.699 de dolari.

“Noua gamă Razer Blade este cea mai bună metodă de a te bucura de următoarea generație a jocurilor,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President și General Manager al diviziei Systems din cadrul Razer. “Noua gamă include cele mai noi tehnologii grafice, oferindu-le jucătorilor cea mai captivantă experiență posibilă. Datorită noilor ecrane deosebit de performante și a unora dintre cele mai mici carcase produse vreodată de noi, gamerii se pot bucura de cea mai bună experiență de joc, oriunde și oricând. Concluzia simplă este că laptopurile Razer Blade reprezintă cea mai bună metodă de a te juca.”

Cel mai puternic

Noile Blade 15 și Blade Pro 17 le oferă jucătorilor cea mai performantă tehnologie grafică disponibilă la ora actuală, fiind echipate cu plăcile video dedicate pentru laptop-uri, NVIDIA GeForce RTX 30 Series, inclusiv NVIDIA® GeForce RTX™ 3080. NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Laptop GPUs, bazate pe arhitectura NVIDIA Ampere, îmbunătățesc eficiența energetică de până la două ori, sporesc performanța în mod dramatic și includ tehnologii de tip Max-Q din a treia generație precum Advanced Optimus care optimizează consumul energetic când jocurile sunt rulate în scenarii mobile, Dynamic Boost 2.0 pentru performanțe video optimizate în momentul rulării de jocuri sau creării de conținut, respectiv Whisper Mode 2.0 care oferă un control acustic avansat, ideal pentru mediile unde zgomotul poate fi deranjant. Plăcile grafice pentru laptop-uri GeForce RTX 30 Series asigură o experiență de gaming care include și tehnologia ray-tracing pentru jocuri de top precum Cyberpunk 2077, oferindu-le creatorilor de conținut posibilitatea de a produce rezultate incredibile prin ajutorul aplicațiilor care se bazează puternic pe soluțiile grafice disponibile.

Cel mai rapid

Similar modelelor precedente, Blade 15 și Blade Pro 17 continuă să fie cele mai rapide opțiuni disponibile, și includ noi ecrane cu rate de refresh îmbunătățite și rezoluții crescute care profită din plin de puterea noilor soluții grafice pentru laptopuri NVIDIA GeForce RTX 30 Series. Pentru prima dată în istorie, modelul Blade 15 Advanced va fi disponibil cu trei versiuni de ecrane cu diagonala de 15.6”: Full HD la 360Hz, Quad HD la 240Hz cu tehnologia NVIDIA® G-SYNC® și nu în ultimul rând Ultra HD OLED la 60Hz. De asemenea, Blade Pro 17 va fi disponibil cu trei opțiuni de ecran cu diagonala de 17.3”: Full HD la 360Hz, Quad HD la 165Hz și Ultra HD la 120Hz.

Ecranul cu rezoluție Full HD și cu o rată de refresh crescută este perfect pentru jucătorii pasionați care au nevoie de un framerate crescut pentru a-și păstra avantajul. Ecranele Ultra HD reprezintă soluțiile ideale pentru creatorii de conținut, care au nevoie de puterea unui sistem de gaming combinat cu fidelitatea vizuală a unei stații de lucru de studio. Ecranele Quad HD oferă cele mai bune caracteristici ale ambelor lumi, având rate de refresh crescute, potrivite pentru sesiunile de joc alerte, și rezoluții crescute necesare creării de conținut. Indiferent dacă vine vorba de gaming, de crearea de conținut sau combinarea celor două activități, acum există un Razer Blade perfect pentru oricine.

Cel mai mic

În 2011, Razer a revoluționat lumea dispozitivelor mobile lansând primul laptop de gaming adevărat, un sistem capabil să ruleze cele mai noi jocuri păstrând în același timp un design elegant și dimensiuni reduse, care permiteau transportarea cu ușurință a laptopului. Azi, Razer continuă moștenirea, lansând cel mai mic laptop de gaming cu diagonala de 15 țoli care încorporează soluțiile grafice pentru laptop-uri NVIDIA RTX 30 Series. Blade Pro 17 rămâne unul dintre cele mai subțiri laptopuri de gaming de pe piață cu dimensiuni de doar 19.9mm x 260mm x 395mm, fiind înlocuitorul perfect pentru sistemele de tip desktop. Forma compactă a celor două laptop-uri le oferă utilizatorilor libertatea de a renunța la birou și de a se juca oriunde vor.

Noile Razer Blade, deși reduse ca dimensiune, sunt pline de soluții care ușurează viața utilizatorilor. Pe lateral au fost amplasate o serie de porturi de la USB-C la HDMI 2.1, dar și un cititor de carduri UHS-III SD, pentru ca utilizatorii să beneficieze de orice tip de conexiune fără a se chinui cu adaptoare sau dongle-uri. Tastaturile dispozitivelor includ suport pentru tehnologia Razer Chroma RGB, astfel putând fi personalizate pentru scenariile de gaming sau de productivitate, în stânga și dreapta lor fiind amplasate difuzoare performante.

Mai mult, utilizatorii de Razer Blade se vor bucura de sunet de 360 de grade când ascultă muzică, rulează jocuri sau urmăresc filme folosind boxele încorporate sau orice pereche de căști analogice, datorită tehnologiei THX® Spatial Audio. Pe partea de stocare și memorie, laptop-urile oferă aceleași opțiuni exhaustive, cu capacități de până la 1TB, respectiv 32GB, pentru a ține pasul cu nevoile aplicațiilor creative și a celor mai noi jocuri .
Pentru mai multe detalii despre noile Razer Blade vizitați pagina razer.com/gaming-laptops.

Preț și disponibilitate

Noile Razer Blade 15 pornesc de 1.799,99 Euro și sunt disponibile în mod exclusiv pe pagina Razer.com și în magazinele Razer Store începând cu 12 ianuarie, urmând să apară în oferta anumitor parteneri de retail începând cu 26 ianuarie.

Noile Razer Blade Pro 17 pornesc de 2.399,99 Euro și sunt disponibile în mod exclusiv pe pagina Razer.com și în magazinele Razer Store începând cu 12 ianuarie, urmând să apară în oferta anumitor parteneri de retail începând cu primul trimestru al anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.