Ascultă acest articol

Această zi de joi marchează aniversarea de un an a GeForce NOW de când a ieșit din varianta beta și de când aduce lumea tot mai mare a jocurilor PC către milioane de dispozitive incompatibile sau mai slabe.

Coincide, de asemenea, cu ediția de săptămâna aceasta din joia GeForce NOW în care anunțăm jocurile care vor veni pe GeForce NOW în februarie, plus 13 alte jocuri disponibile săptămâna aceasta, inclusive lansări noi precum: Apex Legends Sezonul 8 (disponibil acum), Valheim și Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

 Noile jocuri au nevoie de un loc unde să poată fi jucate, iar în ultimul an am extins GeForce NOW pe Chromebooks, Android, iPhone și iPad. Astăzi extindem supportul platformei pe PC și Mac folosind browser-ul Chrome (prin accesarea play.geforcenow.com pentru a juca imediat), dar și pentru Mac-uri construite pe noi chip Apple M1.

Ca parte din aniversarea de un an vrem să împărtășim și câteva informații precum numărul de ore jucate, momente capturate cu NVIDIA Highlights și multe altele!

Noile jocuri, supportul pentru platforme și aniversarea pot fi găsite și în cele două postări de blog publicate astăzi cu câteva componente cheie care pot fi găsite și mai jos.

Un an întreg de streaming

GeForce NOW capturează toate momentele epice pentru tine, iar membri au avut peste 130 de milioane de momente capturate automat prin intermediul NVIDIA Highlights.

Acestea au venit din cele peste 175 de milioane de ore jucate în ultimul an, dintre care 3 milioane cu RTX ON doar din Night City de la lansarea Cyberpunk 2077 din decembrie.

Mai multe platforme

Începând de astăzi, supportul beta pentru browser-ul Chrome vine pe PC și macOS, astfel membrii pot accesa GeForce NOW instant de pe browser pe mai multe dispozitive. Aplicația nativă de pe fiecare platformă oferă în continuare cea mai bună experiență și funcționalități, dar acum gaming-ul este și mai la îndemână. Pentru a porni, accesează pagina https://play.geforcenow.com, apoi conectează-te la contul tău și joacă.

Cea mai recentă variantă a clientului disponibilă pentru download astăzi oferă, de asemenea, support pentru Mac-uri cu noul chip Apple M1 via Rosetta 2. Produsele Apple cu noul chip vor cere instalarea Rosetta, asta dacă nu există deja, înainte de instalarea aplicației GeForce NOW.

joiaGFN în februarie

Luna aceasta aducem peste 30 jocuri noi pe GeForce NOW, dintre care 13 săptămâna aceasta. Cele mai importante mențiuni ale lunii sunt: Apex Legends Sezonul 8, Valheim, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood și demo-ul Outriders, de la Square Enix.

Lista completă poate fi accesată mai jos (jocurile marcate cu bold sunt cele care se lansează astăzi, 4 februarie):

 1. Apex Legends Season 8 (Origin and Steam)
 2. Blue Fire (Steam)
 3. Code2040 (Steam)
 4. Curious Expedition 2 (Steam)
 5. Magicka 2 (Steam)
 6. Might & Magic Heroes V: Tribes of East (Steam)
 7. Mini Ninjas (Steam)
 8. Order of Battle: World War II (Steam)
 9. Path of Wuxia (English language release on Steam)
 10. Secret World Legends (Steam)
 11. Valheim (Steam)
 12. Warhammer 40,000 Gladius Relics of War (Epic Games Store)
 13. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Epic Games Store)
 14. Art of Rally
 15. Darkest Hour: A Hearts of Iron Game
 16. Day of Infamy
 17. Everspace
 18. Farm Manager 2018
 19. Farmer’s Dynasty
 20. Lara Croft and the Temple of Osiris
 21. Lumberjack’s Dynasty
 22. Observer: System Redux
 23. Outriders demo
 24. Project Highrise
 25. Rise of Industry
 26. Sniper: Ghost Warrior 2
 27. South Park: The Fractured But Whole
 28. South Park: The Stick of Truth
 29. The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
 30. Thea 2: The Shattering

Acestea sunt jocurile programate pentru luna aceasta, dar ca și luna trecută – unde Hitman 3, The Medium, demo-ul Immortals Fenix Rising, Dyson Sphere Program și Neon Abyss s-au lansat – probabil vor exista și alte lansări surpriză și în luna februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.