Ascultă acest articol


OPPO lansează pe piața din România modelele OPPO A15 și A15s, două smartphone-uri destinate utilizatorilor care vor să fie în permanență conectați și să se bucure de divertisment online. Echipate cu cameră triplă AI și un ecran de 6,52 inci, cele două modele noi permit suprinderea fotografiilor clare și multiple experiențe imersive datorită ecranului mai mare. Mai mult, datorită autonomiei crescute a bateriei și a spațiului de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB, utilizatorii se vor bucura de libertate fără îngrădiri.

„Ne bucurăm că putem oferi utilizatorilor modelele OPPO A15 și OPPO A15s care au caracteristicile necesare pentru a satisface toate nevoile stilului de viață online pe care îl au fiecare dintre ei” a declarat Alexandra Răuț, Brand Manager OPPO în cadrul Green Leaves Technical. „Am dezvoltat modelul OPPO A15 pentru cei care vor un smartphone cu un diplay de 6.52 inci HD+, iar OPPO A15s este dedicat celor care necesită un spațiu de stocare mare pentru a păstra și a avea toate amintirile la un click distanță”.

Ambele modele dispun de o cameră triplă cu inteligență artificială care redau întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului din fotografii.

OPPO A15 și OPPO A15s dispun de modul HDR care oferă fotografii clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau în cazul unei surse de lumină din spatele subiectului. Prin modul Portret Bokeh fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural de bokeh, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale. Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite.Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre.

Modelele OPPO A15 și OPPO A15s dispun de cel mai nou ColorOS 7.2 și un set de caracteristici foarte potrivite pentru utilizatori. Pentru o interfață mai intuitivă, Dark Mode-ul are un contrast îmbunătățit. În același timp, capturile de ecran derulabile sunt utilizabile atât pe conținutul tip portret cât și în modul peisaj ceea ce face înregistrarea informațiilor mult mai ușoară, prin simpla glisare cu trei degete pe ecran. De asemenea, Sidebar-ul Smart oferă un acces rapid la toate aplicațiile importante pentru fiecare utilizator în parte.

OPPO A15s este un smartphone foarte rapid cu o capacitate de stocare de 64GB ce poate fi extinsă la 256GB. Având un procesor octa-core, MediaTek Helio P 35, acest telefon are o performanță impresionantă cu un consum redus de energie.

Cele două modele sunt extrem de potrivite și pentru pasionații de jocuri, având HyperBoost 2.1, compus din FrameBoost și TouchBoost, care analizează performanța telefonului și își ajustează setările astfel încât să evite reducerea frecvenței cadrelor pe secundă. Prin intermediul unei frecvențe a cadrelor stabilă, jucătorii au o experiență mai cursivă de joc cu un lag scăzut.

OPPO A15 și OPPO A15s vor fi disponibile începând cu luna aceasta la partenerii OPPO autorizați, în variantele de culori Dynamic Black și Mistery Blue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.