Mai subțiri, mai compacte și mai ușor de transportat oricând și oriunde, a 10-a generație de PC-uri comerciale Latitude, produse de Dell Technologies (NYSE: DELL) a fost complet reimaginată pentru a se adresa nevoilor unei forțe de muncă aflată în plină evoluție. Noul portofoliu de PC-uri mobile comerciale este conceput având drept reper activitatea departamentelor IT și vizează operaționalizarea mai rapidă a utilizatorilor profesionali și menținerea productivității acestora pe un interval de timp mai mare, indiferent de când, unde sau cum lucrează.

Portofoliul reconceput sporește productivitatea și oferă puternice funcții de securitate

Beneficiind de o integrare profundă a componentelor hardware și software, care transformă modul în care departamentele IT instalează, gestionează, securizează și asigură asistență pentru dispozitivele lor, noile PC-uri Latitude cuprind o serie de opțiuni tehnologice speciale. ExpressCharge™ asigură o încărcare a bateriei până la nivelul de 80% în doar o oră , iar prin tehnologia ExpressCharge Boost™ bateria se încarcă până la 35% în doar 20 de minute . Anumite sisteme sunt dotate și cu ExpressConnect, o tehnologie Dell inovatoare, prin care se detectează și se asigură conexiunea la rețeaua WiFi cu cel mai puternic semnal, rezultând o rată de transfer cu până la 40% mai rapidă decât în cazul unei antene convenționale , ceea ce conduce la mai puține întreruperi de conexiune, transferuri de fișiere mai fiabile și sincronizări de email mai rapide.

Un studiu recent realizat de Ipsos pentru Dell a constatat că adulții angajați cu normă întreagă consideră că funcțiile de securitate încorporate reprezintă unul dintre cei mai importanți trei factori în alegerea unui PC de serviciu. De fapt, aproape 80% dintre aceștia consideră ca funcțiile de securitate încorporate în PC-ul de serviciu ajută la asigurarea securității datelor companiilor din care fac parte.

Pentru a rezolva aceste probleme, notebook-urile adaugă noi niveluri de securitate de clasă enterprise, care îi scutesc pe utilizatori de grija de a ține minte parole și care oferă o autentificare rapidă și sigură. Multe dispozitive Latitude pot fi echipate acum cu cititoare de amprentă integrate în butonul de pornire/oprire și cu camere în infraroșu compatibile cu funcția Windows Hello, permițând o autentificare biometrică, ce prezintă mai multă încredere. De asemenea, multe sisteme pot fi echipate cu Dell SafeScreen, cu noi obturatoare pentru cameră în vederea protejării intimității și cu cititoare de carduri inteligente FIPS 201 cu contact sau cititoare de carduri inteligente fără contact, cu funcția SafeID, pentru protejarea datelor de autentificare a utilizatorului. Laptopurile oferă și recent anunțata funcționalitate SafeBIOS de la Dell, care asigură clienților mai multă vizibilitate asupra modificărilor din BIOS prin verificarea sigură a integrității firmware-ului în cloud.

Portofoliul Latitude de a zecea generație este optimizat pentru noua soluție Unified Workspace de la Dell Technologies, care oferă utilizatorilor o experiență lipsită de frustrări și cu operaționalizare rapidă.

„Nevoile în materie de calculatoare ale utilizatorilor moderni s-au schimbat. Nu mai stau la birou întreg programul de lucru. Sunt în continuă mișcare între întâlniri, lucrează la distanță sau călătoresc frecvent, iar laptopurile «bune la toate» nu sunt suficiente”, a declarat Rahul Tikoo, vicepreședinte și director general pentru Commercial Mobility Products în cadrul Dell. „Cu noile noastre PC-uri Latitude, munca, colaborarea și inovarea sunt mai ușoare și mai plăcute, oricând și de oriunde. Având în vedere problemele legate de securitate care reprezintă o preocupare atât pentru angajați, cât și pentru departamentele IT, companiile se pot baza pe noile noastre PC-uri Latitude, care, în combinație cu soluția Unified Workspace de la Dell Technologies, simplifică sarcina departamentului IT de a asigura utilizatorilor profesionali cel mai bun dispozitiv pentru nevoile acestora: pornire rapidă, modalitate de lucru mai inteligentă și securitate, întotdeauna și oriunde s-ar afla”.

PC-uri de serviciu mai mici și mai ușoare, concepute pentru lumea contemporană

Mai atractive ca niciodată, beneficiind în plus de opțiunea de a fi echipate cu procesoare Intel® Core™ vPro de a opta generație și cu soluții Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) care asigură angajaților conexiuni mai rapide, există câte un nou dispozitiv Latitude pentru orice utilizator la distanță, orice angajat cu un grad ridicat de mobilitate sau orice profesionist aflat în permanentă mișcare.

Pe lângă premiatul dispozitiv 2-în-1 Latitude 7400 lansat anul acesta la CES, noua gamă Latitude cuprinde:

Seria Latitude 7000

Cu factori de formă de 13” și 14”, seria Latitude 7000 cuprinde cele mai mici notebook-uri premium de clasă business din lume . Beneficiind de o nouă carcasă rezistentă din aluminiu prelucrat sau fibră de carbon, laptopurile sunt dotate cu balama cu efort de torsiune variabil, care permite deschiderea facilă, cu un singur deget, a afișajului cu funcție anti-reflexie și margini înguste. Concepută pentru a reduce la minimum consumul de energie atunci când se află în utilizare, inovatoarea tehnologie digitală SafeScreen micșorează unghiul de vizualizare a ecranului, oferind securitate în spațiile publice.

Portofoliul include și dispozitivul 2-în-1 Latitude 7200, care beneficiază de un design mai subțire și mai ușor, cu finisaje din aluminiu eloxat mat și tastatură iluminată. Acest dispozitiv de 12”, ce poate fi utilizat la capacitate maximă de departamentele IT, este modelul Latitude detașabil cel mai sigur, cel mai ușor de gestionat și cu cele mai multe funcționalități, precum și cel mai mic dintre dispozitivele Dell, pentru cei care preferă portabilitatea în modul tabletă.

Toate laptopurile pot fi dotate cu maximum 32 GB de memorie , cu autonomie impresionantă de 20 de ore în anumite configurații, cu până la 25% mai mare față de generația anterioară. Pentru profesioniștii prin excelență mobili, Latitude 7000 oferă și prima antenă celulară din industria PC, cu margini înguste 4×4, CAT16 și ajustare dinamică, care asigură viteză LTE gigabit pentru descărcări mai rapide.

Seria Latitude 5000

Cele mai mici notebook-uri de serviciu din segmentul mediu din lume oferă și o gamă largă de funcții și configurabilitate business. Factorii de formă ale seriei Latitude 5000 (13”, 14” și 15”) sunt dotate cu carcasă ranforsată din fibră de carbon și, datorită unei autonomii de până la 20 de ore, o valoare de top în clasa sa, utilizatorii beneficiază de productivitate fără întreruperi. Configurațiile cu ecrane HD, Full HD sau tactile, cu margini înguste, și puternicele procesoare Intel® Core™ de a opta generație cu unități grafice discrete opționale susțin activitățile cu cele mai mari exigențe în materie de resurse.

În plus, Dell Technologies lansează noul dispozitiv 2-în-1 Latitude 5300, cel mai mic dispozitiv 2-în-1 din segmentul mediu și clasă business de 13” din lume . Cu o greutate inițială de doar 1,4 kg , dispozitivul Latitude 5300 este dotat cu un afișaj rotativ la 360o, cu un ecran tactil Full HD fără margini cu Corning Gorilla Glass și peliculă anti-reflexie, pentru o vizualizare mai facilă. Acest dispozitiv 2-în-1 poate fi configurat cu memorie de până la 32 GB și o capacitate de stocare de 1 TB.

Seria Latitude 3000

Noua serie Latitude 3000 stabilește un nou standard pentru notebook-urile de serviciu din segmentul entry-level, cu capacități de clasă enterprise pentru activități de bază, în același timp păstrând un preț accesibil pentru orice companie. Beneficiind acum de dimensiuni și mai mici și de un aspect modernizat, aceste laptopuri sunt disponibile în factorii de formă de 14” și 15”, alături de un nou și spectaculos model de 13”, care este cel mai mic și mai ușor notebook de clasă business cu dotări de bază de 13” din lume.

Cele mai puternice stații de andocare din lume

Cele mai recente stații de andocare de la Dell sunt cele mai puternice dockuri de încărcare din lume și primele stații de andocare cu putere și conectivitate upgradabile. Disponibile cu trei opțiuni de conectivitate, Thunderbolt™ 3, cu unul sau două porturi USB-C, și compatibile cu tehnologiile ExpressCharge™ și ExpressCharge Boost™ pentru laptopurile Dell, noile stații de andocare asigură încărcarea acumulatorului pe sistemele compatibile până la nivelul de 80% într-o oră și până la 35% în doar 20 de minute.

Posibilitatea de extindere a capacităților de conectare și alimentare satisface nevoile în continuă schimbare ale unui spațiu de lucru modern, ceea ce face din aceste stații de andocare investiția ideală, putând fi utilizate cu mai multe generații de PC-uri. Capacitățile de gestionare inteligente eficientizează instalarea și administrarea prin intermediul unui firmware unificat, permițând departamentelor IT să realizeze actualizări rapid, fără a perturba activitatea utilizatorilor finali.

Preț și disponibilitate:

A zecea generație a portofoliului Dell Latitude este disponibilă pentru comercializare începând cu 1 mai, pe Dell.com.

• Laptopuri Latitude 7×00 la prețuri începând de la 1.299$
• Dispozitive 2-în-1 Latitude 7200 la prețuri începând de la 999$
• Laptopuri Latitude 5×00 la prețuri începând de la 819$
• Laptopuri Latitude 5×01 la prețuri începând de la 1.179$
• Dispozitive 2-în-1 Latitude 5300 la prețuri începând de la 949$
• Laptopuri Latitude 3×00 la prețuri începând de la 599$

Stațiile de andocare Dell de nouă generație sunt disponibile pe Dell.com.

• Dell Dock (WD19) la prețul de 229,99$ în versiunea de 130W și la prețul de 279,99$ în versiunea de 180W
• Performance Dock (WD19DC) la prețul de 329,99$
• Thunderbolt Dock (WD19TB) la prețul de 329,99$

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.