Premieră în România, sezonul 6 al seriei Camera de gardă (Chicago Med) debutează la DIVA în 7 martie, duminică, de la 20:00.

Noul sezon al cunoscutei francize aduce la DIVA curajoasa echipă de medici și asistente și continuă să expună viața medicală și profesională a medicilor din Chicago. Noile relații dintre personaje sunt mai puternice, iar cu toții își asumă riscuri noi, care se dovedesc în final că au rezultate foarte bune. Cazurile medicale sunt mai importante, mai impactante. La începutul acestui sezon, subiectul COVID-19 este în prim plan, iar tot personalul spitalului trebuie să se adapteze la noua stare de “normalitate” impusă pandemiei.

În timp ce unii pot lucra de acasă pentru a se proteja, majoritatea luptă din plin cu noua amenințare. Dr. Ethan Choi (interpretat de actorul Brian Tee) este numit noul șef al departamentului Urgențe, Dr. Daniel Charles (Oliver Platt) preia inițiativa de a-și ajuta colegii psihic să treacă peste impactul emoțional, Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) este nemulțumit de managemntul spitalului și are o reacție critică, iar April Sexton (Yaya DaCosta) se ocupă de unitatea dedicată COVID-19.

Noul sezon prezintă munca în echipă depusă de personalul medical și cel auxiliar și demonstrează că aceasta presupune ca fiecare să fie responsabil de el și de colegii lui. Mesajul este de apreciere pentru cadrele medicale din lumea reală, de recunoștința și apreciere a pentru faptele lor.

În timpul filmărilor personalul a lucrat în condiții de maximă siguranță sanitară pe platou, iar filmările au fost întrerupte când, în urma unui test rapid, un membru al echipei a fost depistat pozitiv.

Fiți alături de DIVA și personalul de la Camera de gardă, la premiera sezonului 6 de duminică, 7 martie, de la 20:00!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.