În februarie, jucătorii de Rainbow Six Siege au început să testeze NVIDIA Reflex pe serverul de test, iar acum, jucătorii de Overwatch pot încerca tehnologia de reducere a latenței sistemului pentru că Reflex ajunge pe Overwatch Public Test Region (PTR) astăziNVIDIA Reflex reduce latența sistemului pentru a îmbunătăți și mai mult competitivitatea jucătorilor, oferindu-le posibilitatea de a ținti mai bine, de a reacționa mai repede și de a trage mai bine prin pornirea NVIDIA Reflex în setările jocului.

Testarea indică faptul că s-ar putea să fie cea mai bună implementare de NVIDIA Reflex până în acest moment, în condițiile în care jocul vede o îmbunătățire și de până la 50% în ceea ce privește latența sistemului cu Reflex pornit.

Gamerii GeForce care joacă Overwatch primesc un update

În aproape toate sporturile, echipamentul potrivit poate ajuta competitorii să-și atingă întregul potențial, iar jocurile competitive nu sunt o excepție. O placă video mai bună, un monitor mai bun sau periferice mai bune pot oferi îmbunătățiri în reacții care durează doar o fracțiune de secundă, dar care pot face diferența dintre viața și moartea digitale.

Jucătorii de Overwatch cu placă video din seria GeForce GTX 900 sau mai nouă pot încerca NVIDIA Reflex înainte să fie lansat în jocul principal. Tot ce trebuie să facă este să descarce cel mai nou Game Ready Driver, să meargă pe serverul de test Overwatch în setările jocului și să pornească NVIDIA Reflex Low Latency.

O fracțiune de secundă poate face diferența dintre a câștiga și a pierde o luptă, așa că reducerea latenței sistemului poate fi critică pentru jucătorii de Overwatch – indiferent de erou, abilități sau armele folosite. Cu NVIDIA Reflex, latența sistemului este redusă semnificativ, făcând astfel mai ușor modul în care răspunde PC-ul comenzilor.

De asemenea, Overwatch dispune și de indicatorul „Latency Flash”. Dacă un sistem este echipat cu un monitor compatibil Reflex Latency Analyzer și are GeForce Experience instalat, pornirea indicatorului de flash și poziționarea dreptunghiului de monitorizare peste locația indicatorului va livra rezultate precise despre latența sistemului.

NVIDIA Reflex oferă avânt

NVIDIA Reflex a văzut o adoptare fenomenală de către dezvoltatori: 7 din top 10 jocuri de tip shooter au adoptat tehnologia cu mare success. Acum este cu atât mai simplu pentru dezvoltatori să adauge tehnologia revoluționară în jocuri pentru că support pentru Reflex este disponibil din UE4 mainline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.