Xiaomi lansează cele mai noi produse din 2021

Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi Smart Band 6, Mi Smart și Projector 2 Pro

0
720
Ascultă acest articol


Xiaomi a lansat astăzi performantul Mi 11i, telefonul perfect pentru cei mai pasionați utilizatori. Mi 11i este echipat cu cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888, ecran E4 AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, difuzoare duale Dolby Atmos® și baterie de înaltă capacitate de 4,520mAh (typ) – toate împachetate într-un design elegant și ușor.

Performanță de top asigurată de procesorul flagship Qualcomm® SnapdragonTM 888

Mi 11i este dotat cu cel mai nou procesor Qualcomm® SnapdragonTM 888. Acest chipset flagship oferă o tehnologie avansată de procesare pe 5nm care asigură performanțe de top și, în același timp, consumă mai puțină energie și le oferă utilizatorilor o experiență super rapidă și de încredere. De asemenea, procesorul este primul echipat cu nucleul ultra larg ARM Cortex-X1, ce reprezintă un salt semnificativ în privința performanțelor. Stocarea LPDDR5 și memoria flash UFS 3.1 sunt prezente și ele, completând pachetul de performanțe al Mi 11i.

Mi 11i este compatibil cu ultima generație de Wi-Fi 6. Capabilitățile Wi-Fi ale telefonului au fost duse la un alt nivel, prin extinderea lățimii de bandă la 160MHz, în timp ce codarea 4096-QAM aduce o densitate mai mare de informații, ce sporește vitezele maxime până la 2.89Gbps1. Mi 11i poate menține viteze de top, înlătură întârzierile de răspuns și asigură conexiuni Wi-Fi stabile, chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate la aceeași rețea.

Imagini perfecte și sunet clar asigurate de rata de refresh de 120Hz și Dolby Atmos
Spre deosebire de Mi 11 și Mi 11 Ultra, Mi 11i are un ecran plat, în timp ce corpul său premium de sticlă de 7.8mm grosime și senzorul de amprentă lateral oferă o experiență de utilizare plăcută. Cu un display de 6.67” și cameră selfie hole-punch minusculă, Mi 11i generează o experiență de vizionare neîntreruptă. Noul ecran Samsung E4 AMOLED poate atinge o luminozitate maximă de 1300 niți, cu un consum scăzut de energie. Display-ul aduce o paletă imensă de culori prin gama DCI-P3 și suport HDR10+. Datorită calibrării meticuloase, telefonul are un indice de acuratețe a culorilor JNCD≈0.36 și un indice ΔE≈0.35 pentru reprezentarea culorii. Rezultatele sunt uimitoare: display-ul este certificat A+ de una dintre cele mai prestigioase instituții din lume, DisplayMate.

Cu o rată de refresh de 120Hz, Mi 11i oferă o experiență ultra fluidă de vizualizare a conținutului, fie că e vorba de aplicațiile folosite zilnic sau de jocurile sau filmele ce necesită rate înalte de refresh. O rată maximă de răspuns a ecranului de 360Hz asigură un control excelent al ecranului în timpul celor mai solicitante jocuri.

Mi 11i are și tehnologie de detectare a luminii la 360°, datorită senzorilor amplasați atât pe față, cât și pe spate. Reglarea automată a luminozității este îmbunătățită vizibil și sunt asigurate 8192 de nivele de luminozitate. Mi 11i are și un senzor ambiental de lumină integrat care ajustează temperatura culorii în funcție de nivelul de lumină din exterior.

Cu tehnologie Dolby Atmos® și difuzoare duale, experiența audio oferită de Mi 11i este cu adevărat unică. Dolby Atmos® asigură o calitate a sunetului incredibilă, cu detalii și o profunzime de neegalat atât prin căști, cât și prin difuzoare. Acest sunet calibrat de profesioniști îi va face pe utilizatori să se bucure și mai mult de filmele, show-urile și jocurile preferate.

Fotografii perfecte asigurate de setup-ul triplu de camere de 108MP și Audio Zoom
Mi 11i are capabilități de fotografiere la nivel profesional, datorită setup-ului triplu de camere. Acesta este compus din camera principală de 108MP HD, o cameră ultra angulară de 119° și o cameră telemacro cu o distanță focală echivalentă cu 50mm.

Camera de 108MP oferă fotografii de calitate în condiții de luminozitate redusă, datorită suportului Super-Pixel 9-in-1 2.1μm. În plus, tehnologia Dual Native ISO asigură un nivel excelent de detalii în zonele întunecate ale imaginii, chiar și atunci când lumina este puternică, evitând supraexpunerea. Camera ultra angulară de 119° a fost perfect adaptată pentru a surprinde peisaje, clădiri și grupuri de oameni. Camera telemacro de 5MP oferă o distanță focală echivalentă cu 50mm, de două ori mai mult față de lentilele macro standard de pe piață, asigurând o mărire mai bună și un grad ridicat de claritate a detaliilor.

Mi 11i aduce o mulțime de îmbunătățiri și la capitolul filmare. În primul rând, spre deosebire de microfonul dual de pe cele mai multe telefoane, Mi 11i are un setup triplu de microfoane, cu funcția Audio Zoom. Prin folosirea acesteia se pot capta sunete ale scenelor îndepărtate printr-un simplu zoom asupra subiectului filmat. Telefonul filmează 8K și are performanțe înalte și pe timp de noapte datorită modului Ultra Night Video. Utilizatorii au acces și la o mulțime de funcții AI și de editare video pentru a îmbunătăți cu ușurință calitatea imaginii și pentru a monta, fără a mai avea nevoie să își achiziționeze softuri de editare scumpe.

Design elegant, fără compromisuri în privința duratei de viață a bateriei
Cu o grosime de doar 7.8mm, Mi 11i este ușor, confortabil și oferă un design stilat, dar fără compromisuri în privința duratei de viață a bateriei. Dotat cu o baterie de înaltă capacitate de 4,520mAh (typ), telefonul rezistă întreaga zi fără a avea nevoie de încărcare. Atunci când are nevoie de un boost de energie, tehnologia de încărcare rapidă la 33W îl duce de la 0 la 100% în doar 52 de minute2.

Experiența de flagship este completată de un motor liniar pe axa X, blaster IR și suport NFC2.

Mi 11i este disponibil în trei variante de culoare: Celestial Silver, Frosty White și Cosmic Black.

Mi 11i este disponibil în două variante de stocare: 8+128GB și 8+256GB, la prețul de 649 de euro, respectiv 699 de euro.

Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

Xiaomi și-a extins astăzi seria de telefoane Mi 11 cu noile modele – Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite. Disponibile atât în varianta 5G cât și 4G, acestea oferă avantajele unor telefoane inteligente de top cu design elegant, foarte ușoare, perfecte pentru utilizatorii care își doresc un smartphone high end, la un preț rezonabil.

Experimentează diferența cu ecran AMOLED TrueColor

Dotate cu ecran AMOLED DotDisplay de 6.55”, cu suport TrueColor 10-bit, Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite au capacitatea de a reda 1,07 miliarde culori uluitoare – de 64 de ori mai multe în comparație cu modelele anterioare. Acest lucru permite o gradare mai fină a culorilor și o tranziție mai naturală între nuanțe. Astfel, inexactitatea culorilor este mai mică, zgomotul și petele de pe imagine mai reduse, indiferent de unghiul din care este privit ecranul.
Datorită gamei de culori DCI-P3, performanța culorilor este optimizată, iar dispozitivul oferă o precizie ridicată și retenția nuanțelor. Imaginea este uimitor de vie, foarte apropiată de realitate. În plus, Mi 11 Lite 5G are HDR10+, care permite crearea unei imagini mai dinamice, cu un contrast mai clar, pentru o experiență de vizionare mai realistă.

Calitatea uimitoare a imaginilor Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite este însoțită de un sunet la fel de intens. Echipate cu difuzoare duale și certificate cu Hi-Res Audio și Hi-Res Audio Wireless, atât Mi 11 Lite 5G, cât și Mi 11 Lite oferă o experiență de ascultare excepțională, cu un sunet cu adevărat captivant.

Ecranul Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite este la fel de impresionant și din punct de vedere al ratei de refresh de 90Hz, dar și al ratei de răspuns de 240Hz.

Performanță de nivel flagship

Mi 11 Lite 5G este primul telefon din lume dotat cu noul procesor Qualcomm® SnapdragonTM 780G 5G. Acesta oferă mai multă putere, mai multă viteză și o fiabilitate mai mare, datorită construcției pe 5nm și tehnologiei LiquidCool. Mi 11 Lite este echipat cu procesor Qualcomm® SnapdragonTM 732G, cu tehnologie de fabricație pe 8nm și LiquidCool, care garantează că dispozitivul rămâne la performanțele sale maxime chiar și în timpul unei utilizări de lungă durată, cum ar fi sesiunile lungi de gaming.

Echipate cu baterii de 4,250mAh și încărcare rapidă la 33W, Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite sunt alimentate pentru întreaga zi întreagă și chiar mai multe zile de utilizare.1

Continuarea tradiției camerei foto cu cea mai bună performanță din categoria sa
Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite duc mai departe angajamentul Xiaomi de a inova și a le oferi utilizatorilor cea mai bună tehnologie de fotografiere disponibilă. Configurate cu un setup triplu de camere, cu o camera principală de 64MP și senzor de 1/1.97”, Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite oferă o experiență remarcabilă, care permite oricărui utilizator să realizeze fotografii și clipuri video la cel mai înalt nivel, cu efort minim. O cameră ultra-wide de 8MP și o cameră telemacro de 5MP completează setupul de camere.

Atât camera wide cât și camera frontală ((20MP la Mi 11 Lite 5G și 16MP la Mi 11 Lite) au fost optimizate pentru condiții de luminozitate redusă cu Night Mode. Utilizatorii pot face fotografii uimitoare cu apusuri de soare, pot surprinde peisaje urbane pe timp de noapte sau să pot realiza selfie-uri pe timp de noapte cu luminozitate mai mare, contrast mai clar și mai multe detalii.

Design uimitor și confort la utilizare
Mi 11 Lite 5G are o grosime de doar 6,81 mm și o greutate de doar 159g. Camera frontală este de tip punch-hole atât la Mi 11 Lite 5G, cât și la Mi 11 Lite. Cele două modele au rame ultra-subțiri de 1.88mm, pe partea de sus și pe laterale, pentru a le oferi utilizatorilor un ecran cât mai mare. Protejate de Corning®️ Gorilla®️ Glass 6 și Corning® Gorilla® Glass 5, Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite sunt construite pentru a rezista la daunele provocate de zgârieturile și accidentele zilnice.

Destinat tinerei generații, Mi 11 Lite 5G oferă variante de culori fresh, printre care se numără Truffle Black, Mint Green și Citrus Yellow. Mi 11 Lite vine cu propriile sale opțiuni de culori distractive, printre care Boba Black, Bubblegum Blue și Peach Pink.

Începând de la prețul recomandat de vânzare de 369 euro, Mi 11 Lite 5G va fi disponibil în două variante, 6GB+128GB și 8GB+128GB.

Mi 11 Lite va fi disponibil în variantele 6GB+64GB și 6GB+128GB, începând de la prețul recomandat de vânzare de 299 euro.

Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

Xiaomi a lansat la nivel global Mi 11 Ultra, cel mai bun flagship al companiei, care va revoluționa fotografia și filmarea în rândul smartphone-urilor. Mi 11 Ultra face un salt important în privința tehnologiei camerelor de pe telefoanele inteligente, prin debutul global al senzorului larg Samsung GN2. Dispozitivul merge și mai departe prin setup-ul triplu la nivel pro, format numai din camere “principale”. Datorită acestuia, Xiaomi ajunge din nou în topul DXOMARK: Mi 11 Ultra este cel mai bun telefon inteligent pentru fotografii din lume. Cu ecran DotDisplay quad-curved de 120Hz și WQHD+, încărcare cu fir și încărcare wireless turbo la 67W, dar și certificare IP681, Mi 11 Ultra oferă o experiență premium dusă la extrem.

Lasă creativitatea să iasă la suprafață cu ajutorul unui setup triplu de camere la nivel pro

Mi 11 Ultra marchează un reper important în fotografia la cel mai înalt nivel cu telefoanele inteligente și continuă tradiția Mi 10 Ultra. Setup-ul triplu de camere la nivel pro are un hardware de mare putere și un software avansat, care i-au adus primul loc în clasamentul DXOMARK.

Camera principală de 50MP folosește cel mai mare senzor de pe piață al momentului, GN2 de la Samsung. Acest senzor de top a fost dezvoltat în parteneriat de Xiaomi și Samsung pentru a ajunge în premieră la o dimensiune de 1/1.12″. Este capabil să producă Super Pixeli 4-in-1 de 2.8μm. Algoritmul de noapte îmbunătățit de Xiaomi este capabil să capteze fotografii luminoase și detaliate chiar și în condiții de lumină de doar 0.02 lucși. De asemenea, Mi 11 Ultra este primul telefon inteligent Xiaomi echipat cu sistemul focal laser pe mai multe puncte, Time-of-Flight, care detectează o hartă de profunzime exactă cu 64 de zone. Acest sistem îi permite să focalizeze mai rapid, mai exact și cu un câmp vizual mai larg.

Mi 11 Ultra este echipat și cu o cameră de 48MP ce asigură un zoom optic 5x, dar și un zoom hibrid 10x și un zoom digital 120x. De asemenea, camera ultra-wide de 48MP este foarte puternică, iar senzorul Sony IMX586 captează un câmp vizual foarte larg, de 128°. Acest setup hardware fără compromisuri este asistat de un algoritm AI ce corectează eficient distorsiunea lentilelor pentru a asigura fotografii optime de peisaje și grupuri.

Mi 11 Ultra duce mai departe tradiția generațiilor trecute de telefoane inteligente și este dotat cu cele două tehnologii atât de apreciate la Mi 10 Ultra, Dual Native ISO Fusion și Stagger-HDR.

Telefonul performează și la capitolul filmare. Toți cei trei senzori înregistrează la calitate video 8K 24fps, iar camera principală este dotată cu tehnologiile Dolby Vision® și HDR10+. Astfel, calitatea și acuratețea imaginilor sunt excelente, cu luminozitate perfectă și o reprezentare a umbrelor foarte exactă.

Display quad-curved WQHD+ de 120Hz și sunet Harman Kardon

Mi 11 Ultra are un ecran de 6.81” 120Hz WQHD+ Samsung AMOLED quad-curved DotDisplay făcut din material E4. Display-ul oferă o luminozitate maximă de 1,700 niți și poate reproduce 1.07 miliarde de culori. Gradarea este mai fină și mai naturală, culoriile mai vii și mai exacte. Rezoluția de 3200 X 1440, rata de refresh de 120Hz și rata de răspuns a ecranului de 490Hz vin în completarea unui ecran ultra fluid, rapid și detaliat. Protecția sa este asigurată de Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Mi 11 Ultra vine cu încă o surpriză: are un display secundar pe spate. Acesta nu doar că dublează ecranul principal prin afișarea informațiilor cheie, precum data, ora și notificările, dar poate fi folosit și ca oglindă pentru selfie-uri.

Sistemul audio al lui Mi 11 Ultra este la înălțime. Telefonul are difuzoare duale, calibrate de experții Harman Kardon, colaborare ce a început odată cu lansarea Mi 11. În partea de jos, Mi 11 Ultra are un difuzor superlinear și mai puternic de 1216P, care îi asigură o amplitudine maximă de 0.8mm, cea mai “zgomotoasă” din industrie. Cu o configurare hardware de excepție, detectare inteligentă a sunetului și reglajele unor specialiști de top, Mi 11 Ultra oferă o performanță audio optimă.

Bateria ajunge la 100% în mai puțin de 36 de minute2 cu încărcare la 67W atât prin cablu, cât și wireless turbo

Mi 11 Ultra duce mai departe tradiția cu un alt record, prin tehnologia de încărcare la 67W atât prin cablu, cât și wireless turbo, cea din urmă fiind și cea mai rapidă din industrie în acest moment. Prin ambele metode, bateria de 5,000mAh a lui Mi 11 Ultra ajunge la 100% în doar 36 de minute2, fără diferențe de timp între tehnologia prin cablu și cea wireless.

Mi 11 Ultra aduce în prim-plan o tehnologie 6x supercharge dezvoltată intern, un nou circuit integrat de încărcare wireless la 30V, precum și o tehnologie de control a curentului la mai multe nivele ce asigură o creștere de 10% a vitezei de încărcare1.

Bateria lui Mi 11 Ultra este construită dintr-un material inovator: a doua generație de catozi de nano oxizi de siliciu. Acest material are o capacitate lithium ion de 10 ori mai mare de a stoca catozii tradiționali de grafit, eficientizează densitatea energetică și rezolvă problemele circuitelor lungi.

Construcție ceramică premium cu certificare IP68 de rezistență la praf și apă
Mi 11 Ultra are un spate ceramic premium, plăcut la atingere și un design elegant. Telefonul este disponibil în două culori: Ceramic White și Ceramic Black.

Mi 11 Ultra este certificat IP68 la praf și apă2. Pentru a ajunge la standardele IP68, Mi 11 Ultra folosește o supapă de presiune cu permeabilitate ridicată. Spatele ceramic are o rază de îndoire unidirecțională mai mică, redusă de la 0.2mm la 0.1mm. Telefonul a fost testat la o adâncime a apei de până la 1.5m timp de 30 de minute și i s-au adăugat alerte de umiditate în portul de încărcare.

Performanțe flagship cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 888 și tehnologia de răcire inovativă în trei faze

Mi 11 Ultra este alimentat de procesorul flagship Qualcomm® Snapdragon™ 888 și are o stocare combinată ultra-rapidă LPDDR5 + UFS 3.1. Pe lângă specificațiile de top, performanța procesorului este îmbunătățită de sistemul de răcire de înaltă capacitate. Odată cu debutul Mi 11 Ultra, Xiaomi lansează noua tehnologie de răcire în trei faze. Aceasta înlocuiește protecția cu gel termic a procesorului cu un material macromolecular, care este mai eficient și are proprietăți de izolare mai bune, mărind performanțele de conductivitate termice cu 100%1. Prin acest sistem de răcire în trei faze, Mi 11 Ultra oferă performanțe de top constante. Dotat și cu modul Game Turbo 4.0, Mi 11 Ultra rulează perfect chiar și cele mai solicitante jocuri.

Mi 11 Ultra, în varianta 12GB+256GB va fi disponibil la prețul recomandat de vânzare de 1.199 euro. Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

Xiaomi, lider în tehnologie globală, a lansat mai multe produse inteligente pentru 2021, atât pe segmentul wearable, cât și pe cel pentru casă. Xiaomi a prezentat Mi Smart Band 6, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT, ultima versiune a celui mai bine vândut produs din gama wearable, atât în China, cât și în piețele globale. De asemenea, un nou dispozitiv pentru casă a fost adăugat în ecosistemul global al brandului – Mi Smart Projector 2 Pro.

Mi Smart Band 6: Un pas în față

Ca lider mondial pe segmentul wearable de smart band1-uri, Xiaomi continuă să ofere produse uimitoare, în continuă dezvoltare, și să se mențină în fruntea unei industrii care se schimbă în permanență. Astfel, Xiaomi își sprijină utilizatorii să fie cu un pas în față în adoptarea unui stil de viață activ și îmbunătățirea performanțelor personale. Ultimul dispozitiv lansat de Xiaomi în seria Mi Smart Band pornește de la aceste premise. Cele mai inovative specificații sunt:

Display-ul Full Screen Touch de 1.56’’: Dezvoltat pe baza stilului funcțional al modelelor anterioare atât de populare, noul Mi Smart Band 6 a primit un upgrade important al ecranului, care este acum AMOLED și are o dimensiune de 1.56’’. Cu o formă unică și adaptat perfect pentru alergare, ecranul oferă o rezoluție clară de 326 pixeli per inch și are o suprafață mai mare cu aproximativ 50% față de modelul anterior2. Astfel, în timpul antrenamentelor, utilizatorii își pot verifica mai ușor și mai rapid indicii de performanță și notificările. De asemenea, ecranul poate fi personalizat cu peste 60 de teme diferite.

Moduri de antrenament extinse: Mi Smart Band 6 oferă de două ori mai multe opțiuni pentru fitness și are nu mai puțin de 30 de tipuri de exerciții. Utilizatorii se vor bucura mai mult de antrenamentele de la sală, fie că sunt intense sau ușoare, pot încerca diferite sporturi sau pot chiar să-l folosească în timpul activităților amuzante, precum zumba sau street dance. De asemenea, dispozitivul detectează automat 6 activități uzuale de fitness, pentru o monitorizare cât mai exactă a indicilor de performanță și înregistrarea acestora pe mai multe zile.

Funcții de monitorizare a sănătății: Mi Smart Band 6 le oferă utilizatorilor detalii zilnice despre sănătatea lor. Noul model are funcție de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO2)3, monitorizează exact ritmul cardiac, dar și ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM, sau calitatea respirației din timpul somnului. Produsul are și o funcție de monitorizare a nivelului de stres, dar și o funcție prin care utilizatorii sunt învățați să își regleze respirația, acoperind astfel toate detaliile legate de sănătate și stil de viață.

Mi Smart Band 6 este partenerul perfect pentru antrenamente. Bateria sa rezistă 14 zile cu o singură încărcare4 și se alimentează printr-un suport magnetic. Rezistent la apă până la 5 ATM, Mi Smart Band 6 poate fi utilizat și în bazin, la scufundări sau în timpul dușului. Dispozitivul are o curea ușoară și confortabilă, disponibilă în șase culori diferite5.

Mi Smart Projector 2 Pro: Cinematograful inteligent din casa ta

Rezoluție FHD cu luminozitate înaltă și suport HDR10: Noul Mi Smart Projector 2 Pro oferă o calitate a imaginii incredibilă – 1920 x 1080 FHD – cu posibilitatea de ajustare a proiecției de la 60 la 120 de inchi. Pentru a simula un cinematograf în locuință, Mi Smart Projector 2 Pro este dotat cu un chip DMD de 0.47 inchi, capabil să atingă o luminozitate maximă de 1300 lumeni ANSI. Calitatea imaginii este și mai mare datorită suportului HDR 10, care livrează o rată de contrast înaltă și culori clare.

Difuzor de 10W cu DTS-HD și suport Dolby AudioTM: Mi Smart Projector 2 Pro are difuzoare de 10W integrate ce folosesc tweetere duale și woofere full-range duale. Prin adăugarea DTS-HD și suportul Dolby AudioTM, proiectorul livrează un sunet de cea mai bună calitate. De asemenea, poate fi folosit și ca boxă prin conectarea la o sursă audio prin Bluetooth.

Autofocus omni-direcțional și focalizare instantă pe suprafața de proiecție: Pentru ca utilizatorii să-l poată folosi mai ușor, Mi Smart Projector 2 Pro își corectează focalizarea omni-direcțional, ceea ce îi permite să alinieze automat dimensiunile ecranului pe perete, în formă perfectă de dreptunghi din orice direcție la 40°, fără a distorsiona imaginea. Cu senzor ToF și capabilități de focalizare ale camerei, dispozitivul aduce imaginea la claritate maximă în doar două secunde.

Noul centru al locuinței smart: Dotat cu sistem de operare certificat Android TVTM, Mi Smart Projector 2 Pro oferă o gamă variată de conținut video, jocuri și aplicații, toate prin intermediul unei interfețe intuitive. Netflix este preinstalat, iar utilizatorii pot să își proiecteze conținutul propriu prin Chromecast. Cu Google Assistant integrat, conținutul redat se poate modifica prin comandă vocală, dar de asemenea se pot controla și dispozitivele inteligente conectate. În acest mod, experiența locuinței smart este disponibilă prin acest nou tip de hub inteligent.6

Mi Smart Band 6 va fi disponibil pe canalele oficiale de vânzare Xiaomi, începând de la prețul recomandat de vânzare de 44.99 euro.

Mi Smart Projector 2 Pro va avea un preț recomandat de vânzare de 999 euro.

Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.