Copacii și desișurile ascund multe secrete, iar sub tufișuri trăiește un oraș adevărat. Locuitorii săi sunt plini de culoare – fiecare dintre ei are un caracter unic și un dar extraordinar! Noua animație „Ciupi-Ciupi și ciupercuțele” va debuta la Boomerang pe 19 aprilie, la ora 18:00.

De la un desen, la orașul Mushton
Lumea „Ciupercuțelor” a fost creată grație lui Elfriede de Cocos, care a desenat o ciupercă fermecătoare și a imprimat-o în 3D. Ideea artistului belgian a fost adusă la viață de La Cabane Productions și Thuristar – ei sunt responsabili pentru producția extrem de colorată.

Personajul principal, Ciupi-Ciupi, le va arăta celor mai tineri spectatori toate colțurile din pădurea din Mushton. Grupul său de prieteni-eroi îi include pe prudenta și strălucitoarea Lilith și pe Chep, care ascund curiozități neobișnuite în mânecă. Ciupi-Ciupi are, de asemenea, o mare abilitate: cu piciorul, el poate simți schimbările din natură. Datorită acestui fapt, el poate porni să salveze pământul înainte de a se întâmpla un dezastru. De asemenea, sunt ajutați de un Ciupercescu matur – el cunoaște istoria bogată a zonei și are un băț special de înțelepciune.

Premiera serialului „Ciupi-Ciupi și ciupercuțele” are loc luni, 19 aprilie, la ora 18:00, și va fi difuzat zilnic, la Boomerang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.