Cartoon Network a dat undă verde pentru sezonul trei al serialului animat “Aventurile fraţilor urşi”. Creat de Daniel Chong, câştigător al premiului Annie, serialul de comedie urmărește aventurile celor trei frați urşi: Grizzy, Panda și Ursul Polar, dar și încercările lor stângace de a se adapta în societatea umană.

Episoade noi din sezonul al doilea au fost difuzate la începutul acestui an în România, “Aventurile fraţilor urşi” înregistrând o medie de 29,5 milioane de copii care au urmărit animaţia din ianuarie până în prezent, la nivel global.

Aventurile comice vor continua şi în sezonul trei, unde Panda, Grizzy şi Ursul Polar explorează zone încă necunoscute de ei. Programat sa debuteze la începutul anului viitor, sezonul va include noi episoade cu cei trei urşi din perioada în care erau puiuţi, dar şi întoarcerea prietenilor Nom Nom, Chloe, Charlie şi Lucy.

Episoade noi dn sezonul al doilea pot fi urmărite începând cu 28 noiembrie, de luni până vineri, de la 17.50, numai la Cartoon Network.

“Aventurile fraţilor urşi” este produs în Studiourile Cartoon Network şi este una dintre francizele globale ale reţelei, alături de “Să-nceapă aventura”, “Fetiţele Powerpuff” si “Ben 10”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.