Ascultă acest articol


Sony anunță noua ediție limitată a căștilor WH-1000XM4 în varianta de culoare Silent White, cu aceeași tehnologie premiată de anulare a zgomotului, cea mai performantă din industrie, precum cea implementată pe deja consacratul model WH-1000XM4. Lansarea noii versiuni de culoare coincide cu aniversarea Sony cu numărul 75, care va fi sărbătorită în luna mai.

Noua versiune de culoare, varianta albă, a fost proiectată special pentru a exprima cât mai fidel conceptul de liniște și seninătate, iar o cantitate limitată de unități WH-1000XM4 Silent White va fi disponibilă în Europa în perioada mai-august 2021.

Stratul superior al căștilor WH-1000XM4 Silent White are un finisaj perlat, pentru a oferi o senzație de adâncime și o notă premium. Cu un strat suplimentar de vopsea față de variantele standard negru și argintiu, căștile WH-1000XM4 Silent White sunt și mai rezistente la pete și păstrează pentru mai mult timp culoarea albă de înaltă calitate. În plus, toate accesoriile sunt disponibile în aceeași nuanță, astfel încât husa de transport și cablurile se potrivesc perfect cu nuanța albă, elegantă a căștilor.

Doar muzică și nimic altceva

Noul design oferă întreaga tehnologie extrem de populară a căștilor WH-1000XM4 într-o nouă nuanță elegantă de alb, care va permite utilizatorilor să-și personalizeze și mai mult experiența de audiție.

La fel ca versiunile WH-1000XM4 în variantele de culoare culoare negru și argintiu, care au fost lansate anul trecut, noua ediție WH-1000XM4 Silent White oferă cea mai bună performanță Sony de anulare a zgomotului, reducând sunetele de frecvență medie și înaltă. Acest lucru este realizat cu ajutorul Procesorului HD de anulare a zgomotului QN1 cu tehnologie Dual Noise Sensor, care dispune de un nou algoritm, plus un nou sistem Bluetooth® SoC (System on Chip), care adaptează în timp real experiența de audiție la zgomotul din jur, la genul de muzică ascultat și la caracteristicile acustice. Utilizând tehnologia DSEE ExtremeTM cu Edge-AI, restaurează precis materialul audio care se pierde prin compresie digitală, pentru un sunet de înaltă fidelitate analizând muzica în timp real pentru a crea o experiență de audiție mai bogată și completă.

Experiență de audiție fără cusur, fără fire incomode

WH-1000XM4 Silent White integrează, de asemenea, o serie de tehnologii inteligente pentru a crea o experiență de audiție perfectă, fără fire incomode. Spre exemplu, utilizatorii pot opri muzica prin intermediul funcției „Speak-to-Chat” sau se pot bucura de redarea adaptivă, datorită senzorului de proximitate și a celor doi senzori de accelerație care detectează momentul în care căștile sunt purtate sau nu. Adaptive Sound Control este o altă funcție inteligentă care detectează locul în care se află utilizatorii, precum și activitatea pe care o desfășoară, apoi ajustează setările de sunet ambiental pentru o experiență de audiție ideală.

Purtare confortabilă întreaga zi

Similar cu celelalte variante de culoare ale căștilor WH-1000XM4, noua versiune Silent White îmbină stilul sofisticat cu un confort excepțional și un design ușor. Concepute pentru cei care sunt mereu în mișcare, pernițele de urechi foarte moi reduc presiunea, o distribuie uniform și cresc aderența dintre ureche și perniță, pentru mai multă stabilitate.

Funcția Multipoint Connection este disponibilă și pe WH-1000XM4 și permite utilizatorilor să conecteze căștile la două dispozitive Bluetooth® în același timp. În plus, căștile sunt compatibile NFC, oferă o autonomie a bateriei de până la 30 de ore și sunt optimizate pentru Google Assistant și Amazon Alexa .

Ediția limitată WH-1000XM4 Silent White va avea un preț de aproximativ de 2.100 de lei și va fi disponibilă începând cu luna mai a acestui an.

Pentru specificații de produs, vă rugăm accesați: https://www.sony.ro/electronics/casti-cu-banda-de-fixare-pe-cap/wh-1000xm4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.