Ascultă acest articol


A mai trecut puțin timp și am optat pentru încă un Comics Mystery Box de la SuperErou.ro de această dată cu “7 Awesome Comics!” (84 lei), anterior testându-ne norocul varianta cu 4 benzi desenate.

Fără să mai tragem prea mult de timp, înainte să parcurgeți mai departe articolul, vă invităm să vedeți clipul de “dezvăluire”:

După cum ați văzut în clip, se vedea parțial prima bandă desenată din cutie, de unde se distingea a fi ceva Marvel Comics, iar celelalte 6 au fost și ele surprize foarte plăcute. Să începem!

Prima badă desenată din pachet e Marvel Comics Thor: Blood Oath (2005) #6, scrisă de Mike Avon Oeming și ilustrată de Scott Kolins, de copertă ocupându-se tot Kolins.

Următoarele două sunt de la DC Comics și sunt Enter The Lost World Of The Warlord #78 din februarie, respectiv #83 din iulie 1984, de care s-au ocupat la text de Cary Burkett, ilustrații Dan Jurgens și Mike DeCarlo și Bruce Patterson.

Wolverine #80, The Clutches of… Cyber! de Marvel Comics, lansată în aprilie 1994 cu o poveste de Larry Hama, Ian Churchill s-a ocupat de creionare și Al Milgrom de ilustrații.

 

Conan The Barbarian, tot de la Marvel Comics, care a debutat în ianuarie 1986, No. 178 din Volumul 1, scrisă de Jim Owsley, de ilustrații și creionare ocupându-se John Buscema și Ernie Chan.

De la Marvel Comics vine și No. 16 din Volumul 2 pentru Wonder Man, lansat în decembrie 1992, de Gerard Jones, Jeff Johnson și Dan Panosian ocupându-se de ilustrații și creionare, iar Terry Austin și Johnson de copertă.

Ultima, dar nu și cea, din urmă, tot de la Marvel Comics a venit Avengers West Coast, No. 71 din Vol. 2, ieșită din iunie 1991, de Roy și Dann Thomas, de creionare și ilustrare ocupându-se David Ross, Tom Morgan, Danny Bulanadi, Chris Ivy și Don Hudson.

(După cum ne place nouă să încheiem) Una peste alta a fost o captură excelentă și sper să vă fi plăcut și vouă într-atât de mult să vă facă să vă încercați și voi norocul și nu uitați să susțineți magazinele din România cumpărând și promovându-le online, pentru că la urma urmei e vorba de pasiunea noastră și vrem să vedem cât mai multe benzi desenate la noi, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.