Pe 2 mai începe Sezonul Nunților la DIVA

0
513
Ascultă acest articol

123Eliberați agenda, pregătiți ținutele și activați voia bună! Din 2 mai, duminica de la 16:00 și 18:00, DIVA va difuza câte două filme dedicate nunților!

Pe 2 mai publicul este invitat la o Nuntă la Graceland (Wedding at Graceland), film difuzat în premieră în România. Crăciunul la Graceland i-a adus împreună, iar acum Laurel şi Clay vor să se căsătorească la reşedinţa din Graceland, dar va merge totul conform planului? De la ora 18:00 publicul are întâlnire cu Ultima domnișoară de onoare (The Last Bridesmaid).

Duminică, 9 mai, de la ora 16:00, are premiera în România filmul Sora mirelui (Sister of the Groom) cu Alicia Silverstone și Jake Hoffman. Audrey află că fratele ei vrea să se căsătoreacă și este surprinsă când își cunoaște viitoarea cumnată. Marele eveniment aduce și dezvăluirea multor secrete. De la ora 18:00 urmează filmul Prietenă și mireasă (BFF Bride).

16 mai vine cu două filme cu… antrenoare de mirese. Filmele Mireasa perfectă (The Perfect Bride) și Mireasa perfectă: Clopote de nuntă (The Perfect Bride: Wedding Bells) încep de la ora 18:00!

Nunțile cu peripeții sunt programate și pe 23 mai: Aventură în doi: Căsătoria (All of My Heart: The Wedding) și Nuntă la podgorie (Valentine in the Vineyard).
O altă premieră în România este și filmul O nuntă de vis (Weeding of Dreams) programat pe 30 mai, de la ora 16:00. Debbie Gibson interpretează rolul lui Debbie Taylor, o artistă dintr-un micuț oraș, care încearcă să își regăsească drumul către industria muzicală, în timp ce organizează propria nuntă.

Fiți gata pentru evenimente memorabile, în luna mai la DIVA, alături de Sezonul nunților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.