Vara s-a terminat, dar luna septembrie aduce o mulțime de noutăți la DIVA: personajele și echipele de eroi din serialele Pompierii din Chicago și Hawaii 5.0 vor trece prin noi provocări, o dată cu premierele noilor sezoane. În episoadele care debutează în septembrie la DIVA, vom avea parte de schimbări în echipele cu care ne-am obișuit deja, noi reguli, o cerere în căsătorie și multe alte situații neașteptate.

La începutul sezonului al doilea al serialului dramatic Pompierii din Chicago, Cazarma de pompieri 51 are membri noi. Dar aceasta nu este singura schimbare, deoarece reducerile de buget impun schimbarea regulilor, pentru ca staţia de pompieri să rămână în funcţiune. Pe teren apar probleme presante, nu în ultimul rând pentru Severide (Taylor Kinney), care este blocat într-un subsol, când o casă care arde se prăbuşeşte. Colegii lui vor reuşi, oare, să îl salveze la timp? Vom afla urmărind sezonul al doilea al serialului Pompierii din Chicago, care are premiera numai la DIVA cu două episoade difuzate luni, 14 septembrie, la ora 21:00.

Serialul Pompierii din Chicago urmărește viețile pompierilor, paramedicilor şi pe ale membrilor echipei de salvare din cadrul Cazarmei de pompieri 51, din Chicago. Atunci când apar situații de criză, aceşti oameni curajoşi se aruncă în cele mai periculoase situaţii.

În Pompierii din Chicago joacă Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Monica Raymund, David Eigenberg și mulți alții.

Hawaii pare un paradis tropical, dar asta nu înseamnă că viaţa de poliţist este mai uşoară aici! Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 are premiera la DIVA marți, 22 septembrie, la ora 21:00. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.

În noul sezon, mătușa lui McGarrett (Alex O’Loughlin) se întoarce în Hawaii cu vești surprinzătoare, Adam (Martin Starr) o cere în căsătorie pe Kono (Grace Park) și Danny (Scott Caan) primește vești tulburătoare despre fratele său, Matt (Dane Cook).

Printre invitații speciali care vor apărea în acest sezon se numără și actorii Melanie Griffith, Tom Berenger, William Shatner, Nick Jonas, Melina Kanakaredes, Natasha Henstridge și alții.

De asemenea, episodul 7 din acest sezon este cel cu numărul 100 al seriei. În care McGarrett dispare, iar restul echipei pornește în căutarea lui. McGarrett se luptă pentru supraviețuire și în starea de agonie se vede pe el însuși în septembrie 2010.

Nu uitați: Pompierii din Chicago, sezonul 2 are premiera numai la DIVA cu două episoade difuzate luni, 14 septembrie, la ora 21:00. Hawaii 5.0, sezonul 5 începe marți, 22 septembrie, la ora 21:00. În fiecare săptămână vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.