Razer lansează căștile in-ear Hammerhead True Wireless X

0
317
Ascultă acest articol

Razer a anunțat noile Hammerhead True Wireless X, căști intraauriculare deosebit de performante, concepute să-și facă utilizatorii remarcați și în cele mai aglomerate zone, prin butoanele de control iluminate cu LED-uri verzi. Optimizate pentru jucători cu un mod special de Gaming cu latență ultra scăzută de 60ms și un sunet puternic și captivant oferit de difuzoarele de 13mm, noile Hammerhead True Wireless X reprezintă o soluție versatilă atât pentru gaming, cât și pentru redare media, indiferent de locul în care se află utilizatorul.

Compatibile cu tehnologia Google Fast Pair for Android și cu standardul Bluetooth 5.2 cu Auto-Pairing, căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless X se conectează repede și convenabil la smartphone-uri, tablete, laptop-uri și console.*

Suprafețele de control tactile, iluminate cu LED-uri, oferă pe lângă un grad ridicat de personalizare și un acces facil la cele mai des folosite funcții, cum ar fi cele de gestionare a apelurilor, de control al volumului sau funcția de activare a Gaming Mode. Noul Razer Audio App, lansat în paralel cu Hammerhead True Wireless X, le permite utilizatorilor să personalizeze pe lângă sunetul redat și efectele de iluminare, respectiv luminozitatea LED-urilor. Tot cu ajutorul acestei aplicații utilizatorii pot să reconfigureze și funcțiile sistemului de control tactil.

Cu o durată de funcționare de până la 24 de ore cu iluminarea pornită (de până la 28 de ore cu iluminarea oprită), Hammerhead True Wireless X dispun de autonomia necesară atât pentru sesiunile de gaming, cât și pentru cele de redare de conținut media, care durează întreaga zi. Noile căști intraauriculare sunt alegerea perfectă pentru jucătorii de mobil, care caută o soluție fiabilă cu latență deosebit de redusă și un sunet clar.

*Folosirea alături de consolă necesită un adaptor Bluetooth, comercializat separat.
DE CE: Hammerhead True Wireless X oferă un sunet bogat și o experiență captivantă, cu latențe ultra-mici, fiind ideale pentru gaming. Design-ul elegant este accentuat de sistemul de iluminare încorporat, garantând că utilizatorii căștilor nu vor trece neobservați.

Disponibil acum online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor de retail la prețul de 89,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.