Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen & Grace Van Dien se alătură celui de-al patrulea sezon al Stranger Things de pe Netflix, în roluri secundare.

Stranger Things, în prezent în producție în Atlanta, a adăugat următoarele personaje secundare pentru sezonul 4:

  • Amybeth McNulty (Anne with an E) o va juca Vickie, o tocilară vorbăreață și cool, care atrage privirea unuia dintre îndrăgiții noștri eroi.
  • Myles Truitt (Queen SugarBlack Mafia Family) îl va juca pe Patrick, o stea a echipei de baschet Hawkins care are prieteni, talent și o viață bună… până când evenimentele șocante îl determină să scape totul de sub control.
  • Regina Ting Chen (Queen of the SouthThe Falcon and The Winter Soldier) în rolul doamnei Kelly, un popular consilier de orientare în carieră care se preocupă profund de studenții ei – în special de cei care se chinuie cel mai mult.
  • Grace Van Dien (Charlie Says, The Village) în rolul lui Chrissy, majoreta principală a Hawkins și cea mai populară fată din școală. Dar sub suprafața aparent perfectă se află un secret întunecat.

Acest anunț a fost făcut în cadrul Geeked Week, un eveniment virtual dedicat fanilor, unde sunt anunțate first looks și care sărbătorește toate genurile de divertisment de pe Netflix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.