Ascultă acest articol

Razer, în colaborare cu Ubisoft, au anunțat azi BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition, căștile oficiale ale competițiilor esports organizate pentru Six Siege, jocul cu milioane de fani în întreaga lume. Cu un design inspirat din Six Siege, inclusiv cusătura și accentele portocalii, noile căști le permit jucătorilor să se facă remarcați atât în joc, cât și în viața reală.

Noile BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition păstrează toate caracteristicile căștilor de esports multiplu premiate, BlackShark V2 Pro. Printre acestea se numără și difuzoarele Razer™ TriForce Titanium de 50mm, care oferă un sunet excepțional cu înalte bogate și un bass puternic. Tehnologia THX® Spatial Audio permite poziționarea precisă a surselor de sunet, în timp ce microfonul detașabil Razer™ HyperClear Supercardioid, certificat de Discord, garantează comunicarea clară între coechipieri. Noile Blackshark V2 Pro – Six Siege Special Edition se bazează pe tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, asigurând cea mai stabilă și rapidă conexiune fără fir. Bateria încorporată asigură o funcționare de până la 24 de ore cu o singură încărcare, făcând față și la cele mai îndelungate sesiuni de gaming.

Cu un design remarcabil, căștile BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition sunt un instrument esențial ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul jucătorilor de Siege.

Concepute în special pentru competițiile de sporturi digitale, BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition aduc la viață jocurile pentru toți gamerii și fanii.

Disponibile acum pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail începând din luna iulie, la prețul de 199,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.