În această săptămână aruncăm o privire asupra unuia dintre multele moduri prin care GeForce NOW aduce spiritul gaming-ului pe PC la viață prin sărbătorirea sutelor de jocuri multiplayer disponibile pe platformă.

Iar pentru că suntem în mijlocul verii, când toată lumea se joacă, dar majoritatea lansărilor noi sunt departe, acum este un moment bun să face o listă de „Cele mai bune jocuri multiplayer de pe GeForce NOW”. Mai jos este o listă cu unele dintre preferatele noastre (care întâmplător sunt și cele mai populare pe GeForce NOW):

 1. Among Us
 2. Apex Legends (free to play)
 3. Counter-Strike: Global Offensive (free to play)
 4. Destiny 2 (free to play)
 5. Dota 2 (free to play)
 6. League of Legends (free to play)
 7. Team Fortress 2
 8. Valheim
 9. World of Tanks (free to play)

Printre alte jocuri populare se numără Fortnite (probabil ai auzit de el), Rust, Terraria, War Thunder, Hunt: Showdown și Phasmophobia. Cu peste 400 de jocuri multiplayer disponibile și multe altele care vin în joiaGFN, nu o să rămâi niciodată fără opțiuni. Convinge-te căutând „multiplayer” în aplicația GeForce NOW.

Pe lângă faptul că sunt disponibile pe majoritatea platformelor suportate de GeForce NOW – PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV, iPhone, iPad și dispozitive cu Android – datorită cloud-ului, membrii pot, de asemenea, beneficia de comunitatea jucătorilor pe PC, lucru care duce la lobby-uri de milioane de jucători din întreaga lume.

Printre jocurile care vin în această săptămână pe GeForce NOW se numără o serie de jocuri multiplayer noi/recente:

 • Sword of Legends Online — un nou MMORPG de acțiune, care se lansează pe GFN în aceeași zi cu lansarea oficială de pe Steam și Epic Games Store. Jocul combină elemente PVE și PVP cu mecanici de luptă sophisticate într-o lume inspirată din mitologia chineză.
 • Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront — Un RTS precis din punct de vedere istoric, lansat recent pe Steam de Barbedwire Studios și Digitalmindsoft. Controlează infanterii în raiduri majore și întregi regimente de tancuri în cele mai mari bătălii.
 • Crowfall — un nou MMORPG care s-a lansat recent pe Launcher-ul nativ al lui ArtCraft. Alege-ți bătălia: atacuri PVP massive, raiduri, dominație globală și multe altele.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos:

 • Ys IX: Monstrum Nox (lansare în aceeași zi ca pe Steam și Epic Games Store, 6 iulie)
 • Black Skylands (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 9 iulie)
 • Swords of Legends Online (lansare în aceeași zi ca pe Steam și Epic Games Store, 9 iulie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.