Rockstar Games tocmai a lansat cel mai recent update pentru Red Dead Redemption Online, numit Blood Money. Update-ul adaugă suport NVIDIA DLSS pentru Red Dead Redemption 2 și Red Dead Online. NVIDIA DLSS ajută gamerii GeForce să se bucure de cea mai detaliată și imersivă experiență posibilă în Red Dead Redemption 2 și Red Dead Online.

Cu o creștere a performanței de până la 45% în 4K, gamerii GeForce se pot bucura de gameplay-ul captivant din Red Dead Redemption 2 cu un număr mai mare de cadre pe secundă, sau pot alege să folosească performanța în plus pentru a crește nivelul de detalii grafice.

Cu ajutorul NVIDIA DLSS, gamerii GeForce RTX pot experimenta lumea incredibilă din Red Dead Redemption 2 cu setări maxime la 1920×1080 și peste 60 FPS. La 2560×1440, utilizatorii de GeForce RTX 3060 Ti sau un model mai bun beneficiază de peste 60 FPS. Iar la 3840×2160, gamerii cu un GeForce RTX 3070 sau un model mai bun se pot bucura de gameplay la 60+ FPS cu setările grafice la maxim.

Red Dead Redemption 2 de la Rockstar este unul dintre cele mai bine cotate jocuri din toate timpurile, cu peste 275 de scoruri perfecte și peste 175 de premii „Jocul Anului”. Lansarea pe PC este și unul dintre cele mai arătoase jocuri ale platformei, cu o lume realistă și randată incredibil care testează orice GPU atunci când efectele și rezoluția sunt crescute.

Unity 2021.2 este disponibil în Beta cu suport NVIDIA DLSS

În caz că ai ratat anunțul, Unity a lansat recent varianta Beta Unity 2021.2 a popularului motor grafic. Una dintre multele noi funcții este adiția suportului nativ pentru NVIDIA DLSS în High Definition Render Pipeline (HDRP). Cu suport nativ pentru NVIDIA DLSS, tocmai a devenit mult mai ușor pentru dezvoltatorii care folosesc Unity să încludă DLSS în titlurile lor.

DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini cât mai clare pentru jocuri. Oferă gamerilor spațiul necesar de manevră pentru a maximiza calitatea setărilor și pentru a crește rezoluția. Doar DLSS oferă o creștere mare a performanței în timp ce păstrează calitatea imaginii comparabilă cu cea nativă la toate rezoluțiile, chiar și la 1080p.

NVIDIA DLSS se poate găsi într-o gamă largă de jocuri – peste 60 – inclusiv jocuri de top precum Call of Duty, Cyberpunk 2077, Fortnite, Minecraft, Red Dead Redemption 2, DOOM Eternal, Rainbow Six Siege și multe altele. Iar acum este disponibil pentru Unreal Engine 4, 5 și Unity, 15+ motore de jocuri și peste 12 aplicații creative și unelte pentru Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.