Faimoasa serie de jocuri de curse F1 de la Codemaster primește o nouă ediție astăzi cu lansarea noului F1 2021. Jocul crește nivelul grafic cu umbre și reflexii ray-traced și crește performanța cu până la 65% cu NVIDIA DLSS.

Cu o creștere a performanței de până la 65% în F1 2021, fiecare placă video GeForce RTX poate rula la 60 FPS+ în 1440p cu ray tracing pornit, iar GeForce RTX 3070 sau mai sus pot rula la 60 FPS în 4K cu setări maxime și ray tracing pornit.

GeForce RTX livrează experiența supremă în F1 2021

Cu DLSS și ray tracing, jucătorii care folosesc GeForce RTX beneficiază de o experiență incomparabilă în F1 2021 – cu umbre și reflexii ray-traced, dar și cu un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifica calitatea imaginii datorită DLSS.

DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini cât mai clare. Oferă gamerilor posibilitatea de a maximiza setările grafice și de a crește rezoluția. Doar DLSS oferă o creștere a performanței în timp ce păstrează calitatea imaginii comparabilă cu cea nativă la toate rezoluțiile, chiar și 1080p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.