Patru studii de piață confirmă poziția Xiaomi ca Numărul 2 Mondial

0
590
Ascultă acest articol


Xiaomi anunță că, așa cum arată rapoartele de piață realizate de IDC, Canalys, Strategy Analytics și Counterpoint, cele mai importante patru companii de cercetare de piață la nivel global, Xiaomi a depășit Apple în ceea ce privește livrările de smartphone-uri pe plan mondial în T2 2021, iar pentru prima dată a urcat pe poziția 2!

IDC: Xiaomi a atins un volum record în acest trimestru și o creștere anuală de 86,6%.

Canalys: Pentru prima dată, Xiaomi a ocupat locul al doilea, cu 52,8 milioane de unități și o creștere de 83%. Canalys a declarat că Xiaomi își transformă în prezent modelul de business din companie emergentă în companie matură, cu inițiative precum consolidarea canalelor de vânzare partenere și un management mai atent pe piața deschisă. De asemenea, Canalys a comentat că noul obiectiv al Xiaomi este de a lua locul Samsung, pentru a deveni cel mai mare producător de telefoane mobile inteligente din lume.

Strategy Analytics: Xiaomi a urcat pe locul 2 în top pentru prima dată. Compania a livrat 52,8 milioane de unități de smartphone-uri la nivel mondial în T2 2021 și a ajuns la o cotă de piață de 16,8%. Dintre toți producătorii din top 5, Xiaomi a înregistrat cea mai mare rată anuală de creștere (+85,3% YoY).

Counterpoint: Xiaomi eclipsează 50 de milioane de smartphone-uri, devenind pentru prima dată al doilea cel mai mare brand de telefoane inteligente din lume.

Din momentul în care Xiaomi a lansat Mi 10, prima sa serie de telefoane flagship premium, compania a inovat permanent în domenii critice, ar fi imaginea, display-ul, încărcarea, producția inteligentă și multe altele. Xiaomi a investit pentru a performa pe segmentul premium, oferind tehnologie de vârf consumatorilor și ajutând la modelarea direcției industriei.

Xiaomi își va întări continuu capabilitățile de bază și își va consolida poziția de al doilea cel mai mare brand de smartphone-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.