Cel mai bun partener pentru lucrul de acasă – Sony lansează boxa wireless SRS-NB10 cu fixare după gât

0
433
Ascultă acest articol


Sony își propune să facă lucrul de acasă și mai ușor, prin introducerea unei noi boxe wireless cu prindere după gât – SRS-NB10. Cu un design care se fixează pe umeri, SRS-NB10 le permite utilizatorilor să efectueze apeluri de tip conferință, să asculte muzică și să se deplaseze confortabil pe durata întregii zile.

Sunet clar

Fie că lucrează de acasă ori de la birou, utilizatorii sunt adesea distrași de zgomote de fundal, pe care își doresc să le elimine atunci când au întâlniri online. SRS-NB10 a fost proiectată special pentru conferințe online, transformând astfel fiecare întâlnire într-una confortabilă, fără efort.

SRS-NB10 dispune de un difuzor full-range orientat către partea de sus, astfel încât sunetul să fie optimizat doar pentru experiența utilizatorului. Radiatoarele pasive încorporate în partea din spate a boxei amplifică bass-ul pentru a asigura un sunet echilibrat. Astfel, utilizatorii vor auzi clar fiecare cuvânt chiar și la un volum scăzut, cu alte persoane din cameră, astfel încât aceștia nu trebuie să-și facă griji cu privire la colegii sau membrii familiei pe care i-ar putea distrage.

SRS-NB10 le permite utilizatorilor să aibă o calitate audio de top pentru apelurile importante. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jur, vocea interlocutorului va fi întotdeauna auzită foarte clar, datorită tehnologiei Precise Voice Pickup. Cele două microfoane direcționale de înaltă calitate (cu tehnologia beam-forming), împreună cu procesarea avansată a semnalului audio, minimizează feedback-ul și ecoul, oferind în același timp o calitate deosebit de clară a vocii persoanei – sau chiar a mai multor oameni – în timpul apelului.

De asemenea, utilizatorii pot controla cu ușurință microfonul în timpul conferințelor audio, printr-un simplu click pe butonu MIC Mute. De asemenea, aceștia pot ajusta rapid volumul prin simpla atingere a butoanelor de pe partea laterală a boxei SRS-NB10 pentru un nivel audio confortabil. Mai departe, pot reda și întrerupe sunetul atunci când ascultă muzică, atingând butonul aflat pe boxa cu fixare după gât.

Utilizare pe întreaga durată a zilei
SRS-NB10 nu este un model conceput doar pentru activitatea de birou. Boxa wireless cu fixare după gât este ușoară și confortabilă, cu o potrivire sigură, care se sprijină ușor pe umeri, în așa fel încât poate fi purtată chiar și după ce ziua de lucru s-a încheiat. De la prima întâlnire a dimineață, la ascultarea muzicii în timpul cinei, SRS-NB10 este confortabilă pe întreaga durată a zilei.

Banda flexibilă de pe spate îi ajută pe utilizatori să găsească poziționarea perfectă. În plus, stilul open-ear le permite utilizatorilor să rămână concentrați la apelurile proprii, dar, în același timp, să fie conștienți de ceea ce se întâmplă în jur.

Puternică și practică

Nici cei mai activi utilizatori nu trebuie să-și facă griji cu privire la autonomia bateriei. SRS-NB10 poate gestiona o zi aglomerată cu apeluri, playlist-uri, emisiuni TV și multe altele. Cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, utilizatorii sunt mereu pregătiți, indiferent de numărul întâlnirilor online la care trebuie să participe. În plus, o încărcare rapidă de numai 10 minute oferă până la o oră de autonomie a bateriei pentru încă un apel sau pentru și mai multă muzică . SRS-NB10 este combatibilă, de asemenea, cu un cablu USB Type-C ®.

SRS-NB10 dispune de funcția Multipoint Connection , ceea ce înseamnă că utilizatorii pot conecta două dispozitive în același timp, cum ar fi laptop-ul și smartphone-ul. Dacă un apel în interes de serviciu este inițiat pe laptop în timp ce utilizatorii ascultă muzică pe smartphone, aceștia pot prelua apelul cu un singur click pe butonul Play/Call din partea stângă a benzii de susținere. Odată ce apelul este finalizat, muzica este din nou redată, utilizatorii nefiind nevoiți să se reconecteze.

Design-ul IPX4 rezistent la stropi de apă permite utilizatorilor să se bucure de emisiunile și melodiile preferate, chiar și în timpul activităților zilnice de rutină, precum dușul.

Boxa cu fixare după gât oferă un sunet clar, personal, chiar și la volum redus. Utilizatorii o pot conecta la televizor , smartphone sau la un player audio prin intermediul tehnologiei Bluetooth® și se pot bucura de filmele, emisiunile și melodiile preferate fără a-și deranja vecinii, colegii de cameră sau membrii familiei.

Design de calitate superioară

SRS-NB10 va oferi, de asemenea, un aspect elegant în cazul apelurilor video. Aceasta dispune de un design elegant și simplu, cu un finisaj din material de înaltă calitate. Difuzoarele acoperite cu material textil oferă produsului un aspect și o senzație premium. SRS-NB10 este disponibilă într-o gamă de nuanțe de gri sau alb pentru a se potrivi cu biroul de acasă sau cu decorul locuinței.

SRS-NB10 nu este concepută numai pentru a fi elegantă, ci și pentru a ține cont de mediu. Mai puțin de 10% din materialul folosit pentru ambalarea modelului SRS-NB10 este plastic, fapt ce reflectă angajamentul Sony de a reduce impactul companiei și produselor sale asupra mediului.

SRS-NB10 va fi disponibilă începând cu luna septembrie a acestui an și va avea un preț de aproximativ de 737 lei.

Pentru specificații de produs, vă rugăm accesați: https://www.sony.ro/electronics/boxe-wireless/srs-nb10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.