Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa și Titan din 13 august

0
716
Ascultă acest articol


PREMIERELE SĂPTĂMÂNII:

 Eliberează-l pe Guy
 Noaptea Judecății Eterne
 Omul din întuneric
 Respect

ELIBEREAZĂ-L PE GUY ( AP12 )

PREMIERA: 13 august
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română DOLBY ATMOS, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Comedie, Acțiune, Aventură
DISTRIBUȚIE: Ryan Reynolds, Taika Waititi
SINOPSIS:
Guy, un casier bancar, își dă seama că este de fapt un personaj secundar (NPC – non-player character) dintr-un joc video online, destul de brutal, denumit „Free City”.
Datorită unui cod dezvoltat de programatorii Milly și Keys și inserat în „Free City” de editorul Antoine, Guy devine conștient de faptul că lumea lui este un joc video și ia măsuri pentru a se transforma în eroul acestuia, lansând o cursă contra cronometru pentru a salva jocul, înainte ca dezvoltatorii să îl închidă.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3iBfcmM
2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3fV86HZ

NOAPTEA JUDECĂȚII ETERNE ( N15 )

PREMIERA: 13 august
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Actiune, SF, Horror
DISTRIBUȚIE: Josh Lucas, Ana de la Reguera, Cassidy Freeman, Will Patton
SINOPSIS:
În această vară, toate regulile sunt încălcate când o sectă de nelegiuiți decide că Noaptea judecății anuale nu se termină la sosirea zorilor, ci ar trebui să nu se oprească niciodată.

Noul capitol al francizei ne duce pe un drum nou, în care membrii unei mișcări underground, care consideră că o singură noapte pe an de anarhie și crime nu e de ajuns, decid să ia cu asalt America printr-o campanie de masacre care să semene haosul fără vreun moment de întrerupere. Așadar, nimeni nu mai e în siguranță, de această dată.

Adela (Ana de la Reguera, Army of the Dead) și soțul ei, Juan (Tenoch Huerta, Days of Grace), trăiesc în Texas, unde Juan muncește la ferma înstăritei familii Tucker. Patriarhul familiei, Caleb (Will Patton, Halloween) îl admiră și îndrăgește pe Juan, ceea ce alimentează furia plină de invidie a lui Dylan (Josh Lucas, Ford v Ferrari), fiul lui Caleb.

În dimineața de după Noaptea Judecății, o bandă de ucigași mascați atacă familia Tucker, inclusiv pe soția lui Dylan (Cassidy Freeman, The Righteous Gemstones) și pe sora lui (Leven Rambin, The Hunger Games), ceea ce le face pe cele două familii să lase deoparte animozitățile și să se unească pentru a înfrunta împreună plaga ce amenință să dezintegreze prin crimă și haos Statele Unite.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/2VBMnOx

OMUL DIN ÎNTUNERIC 2 ( IM18 )

PREMIERA: 13 august
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Crimă, Horror, Thriller
DISTRIBUȚIE: Stephen Lang, Bobby Schofield, Rocci Williams, Adam Young, Christian Zagia, Stephanie Arcila
SINOPSIS:
În Omul din întuneric 2, Norman Nordstrom (Stephen Lang) locuieşte cu Phoenix, care are vârsta de 11 ani; el a recreat familia care i-a fost furată de o şoferiţă beată şi a făcut dreptatea complicată care a considerat întotdeauna că i se cuvine. Atunci când oaspeţi nedoriţi vin din nou la el acasă, de data aceasta concentraţi pe Phoenix, Norman va arăta pentru a doua oară ce zace în el … şi din nou, în noi şi neaşteptate moduri.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/37wkHNl

RESPECT ( AP12 )

PREMIERA: 13 august
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Biografic, Musical
DISTRIBUȚIE: Forest Whitaker, Jennifer Hudson
SINOPSIS:
Respect prezintă viaţa legendarei artiste Aretha Franklin, din copilărie până la perioada de glorie. Aretha Franklin, care s-a stins din viață în august 2018, la vârsta de 76 de ani, a participat activ la dezvoltarea proiectului. Artista se gândea încă de la finalul anilor ’80 la o adaptare cinematografică a cărţii biografice “Aretha: From These Roots”.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3xAt5FV

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.