Mi 360° Home Security Camera și aplicația Xiaomi Home obțin standardul BSI Kitemark™ pentru device-uri rezidențiale IoT și aplicații digitale sigure

0
334
Ascultă acest articol


Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi că Mi 360° Home Security Camera a obținut Certificarea Kitemark™ pentru device-uri rezidențiale IoT din partea British Standard Institution (BSI).

În plus, aplicația Xiaomi Home a obținut Certificarea Kitemark™ pentru aplicații digitale sigure.

Obținerea certificărilor Kitemark™ demonstrează că produsele Xiaomi respectă cele mai înalte standarde de securitate, inclusiv standardul EN303645 emis de European Telecommunications Standards Institute (ETSI). Această realizare reprezintă o nouă confirmare a eforturilor susținute ale Xiaomi pentru protejarea securității informațiilor și a datelor personale ale consumatorilor săi.

Frank Zhang, Managing Director la BSI China, a menționat – “Suntem multumiți să vedem că Xiaomi a obținut certificările Kitemark™ pentru Mi 360° Home Security Camera și pentru aplicația Xiaomi Home. Xiaomi a depus eforturi însemnate pentru a-și alinia produsele la standardele internaționale de securitate și pentru a câștiga încrederea consumatorilor.
Totodată, BSI și-a arătat interesul de a lucra în continuare cu Xiaomi pentru a susține eforturile companiei de a-și îmbunătăți dezvoltarea ecosistemului IoT prin crearea unei punți de încredere între brand și consumatori.”

Kitemark™ este o marcă deținută de BSI, care arată îndeplinirea standardelor de calitate pentru produse și servicii. BSI desfășoară teste tehnice și audituri de securitate bazate pe standardul ETSI/EN303645, oferind consumatorilor un mod simplu și rapid de a identifica device-uri IoT sigure și de încredere.

Xiaomi deține platforma AioT lider de piață cu peste 351 de milioane de device-uri conectate și 49 de milioane de utilizatori*.
Securitate datelor utilizatorilor este prioritatea principală a Xiaomi. Drept urmare, compania a creat un sistem cadru exhaustiv de management și protecție a datelor.

Platforma Xiaomi Mi AIoT a primit ambele certificări BSI, ISO/IEC 2700 Information Security Management Standard și ISO/IEC 27701 Privacy Information Management System.

În plus, Xiaomi a publicat Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things Devices and Xiaomi IoT Privacy White Paper**, care prezintă detaliat politicile de securitate și protecție a datelor cu caracter personal ale companiei.

Cui Baoqiu, Vicepreședinte Xiaomi și Președinte al Comitetului Xiaomi de Securitate și Protecție a datelor cu caracter personal, a declarat – “Mi 360° Home Security Camera și aplicația Xiaomi Home sunt bune exemple care arată modul în care am implementat cadrul cu privire la securitatea și protecția datelor cu caracter personal. În baza testelor avansate cu privire la securitate și a auditurilor de securitate realizate, BSI a verificat că produsele testate sunt dezvoltate în acord cu cele mai stricte principii de securitate și protecție a datelor. Cu această ocazie reîntărim faptul că preocuparea pentru securitatea datelor și a intimității cosumatorilor a fost și este în continuare o prioritate pentru noi, în toate piețele în care activăm.”

* La data de 31 martie 2021, excluzând laptopurile și telefoanele inteligente.
** Xiaomi Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things and Xiaomi IoT Privacy White Paper poate fi descărcat de aici https://trust.mi.com/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.