Înapoi la școală cu NVIDIA GeForce – Productivitate și gaming într-un singur dispozitiv

0
595
Ascultă acest articol


NVIDIA a pornit recent campania „Înapoi la școală cu NVIDIA GeForce” și anunță în următoarea perioadă o serie de reduceri pentru laptopuri dedicate pentru elevi și studenți.

Laptopurile de astăzi sunt mai ușoare, mai portabile și mai performante ca niciodată, oferind echilibrul perfect între productivitate și jocuri. Pentru că elevii și studenții au nevoie de resursele necesare pentru a învăța, mai ales de acasă, NVIDIA oferă o gamă variată de laptopuri echipate cu plăci grafice GeForce RTX cu seria 30. Acestea au la bază procesoarele grafice și tehnologiile Max-Q premiate, transformând aceste laptopuri în dispozitive ușoare și subțiri care accelerează aplicațiile și jocurile din viața fiecărui student.

Mai multă productivitate

Laptopurile GeForce oferă accelerare bazată pe placa video pentru aplicații de top din domenii precum inginerie, informatică, analiză, prelucarea datelor sau economie și nu numai. Cu ajutorul accelerării procesorului grafic, în inginerie, randarea este mai interactivă, în timp real, pentru proiecte și modelare 3D. În domenii precum informatică sau analiză și prelucrarea datelor, analizarea datelor se face mai rapid pentru procesarea seturilor mari de date.

Practic, laptopurile care au la bază procesoarele grafice NVIDIA GeForce RTX seria 30 ajută studenții de pretutindeni să aibă o productivitate mai bună și să lucreze la proiecte și la teme într-un mod mai fluid. Aceștia vor putea termina lucrul mai repede și vor putea petrece mai mult timp învățând și mai puțin așteptând.

Ajutor în învățarea de la distanță

Laptopurile care au la bază plăcile video NVIDIA GeForce seria 30 oferă o serie de tehnologii cheie, atât pentru gaming, cât și pentru productivitate. O astfel de aplicație este NVIDIA Broadcast, care folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți procesul de învățare de la distanță. Tehnologiile de anulare a zgomotului și a ecoului din încăpere facilitează ascultarea și participarea la cursuri online, în timp ce fundalul virtual, încadrarea automată și anularea zgomotului video duc camera web la nivelul următor.

Cea mai bună performanță în gaming

Plăcile video GeForce RTX seria 30 stau la baza celor mai rapide laptopuri din lume, astfel încât să te poți bucura de cele mai noi jocuri la cea mai bună calitate. Totodată, prin intermediul tehnologiilor precum ray tracing, NVIDIA DLSS sau NVIDIA Reflex, laptopurile oferă cea mai realistă grafică, performanță accelerată de AI și cea mai redusă latență a sistemului, pe scurt, o experiența supremă de gaming.

Printre modelele de laptopuri cu GeForce RTX seria 30 disponibile în acest moment se numără:

  1. ASUS TUF F15– Acest model vine echipat cu o placă video pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, un procesor Intel Core i5-11400H și 8GB de memorie RAM. Modelul TUF F15 este echipat corespunzător pentru a oferi performanțe pe care te poți baza în jocuri, productivitate, dar și streaming de conținut video. Placa video oferă în mod constant rate de afișare foarte ridicate într-o gamă extinsă de jocuri video.
  2. MSI GF65 Thin– Un model care vine echipat cu NVIDIA GeForce RTX 3060 pentru laptop, un procesor i5-10200H și 16 GB de RAM și un ecran de 15.6”, Full HD, cu o rată de refresh de 144Hz. Toate acestea asigură o experiență cât mai fluidă, indiferent de activitate. Fie că vrei să joci cele mai noi titluri sau vrei să te ocupi de proiectele de la școală, te poți baza pe ce oferă acest laptop
  3. ASUS TUF Dash F15– Cu un design subțire, greutate mică și design solid, TUF Dash F15 este o variantă ideală pentru cei care își doresc portabilitate. Cu un GeForce RTX 3050 pentru laptop, procesor Intel Core i5-11300H și 16GB RAM DDR4 ești sigur că te poți baza pe el atunci când ai nevoie. Ia-l cu tine la orele de curs și fii mai productiv, folosește-l ca stație de gaming atunci cand ești acasă și mergi cu el în concediu, pentru că indiferent de nevoie și locul în care te-ai afla, îți poți pune mereu baza în performanța oferită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.