A început KINOdiseea Open Air – filme, spectacole ateliere și târg până pe12 septembrie, în Parcul Plumbuita

0
315
Ascultă acest articol

În perioada 1 – 12 septembrie va avea loc în Parcul Plumbuita din București KINOdiseea Open Air, evenimentul cu care debutează anul acesta de-a XIII-a ediție a KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Publicul Tânăr. Publicul va putea viziona douăsprezece filme pentru copii, perfecte pentru o seară petrecută împreună cu întreaga familie, pelicule și animații educative, realizate de studiourile Disney și Pixar pe ecranul din aer liber.

În prima săptămână, pe lângă proiecțiile de film dublate în limba română, destinate audienței generale, publicul va avea ocazia să participe la ateliere de actorie, spectacole cu păpuși gigante și roboți led pe picioroange, ateliere de creație pentru copii și târgul de meșteșuguri, artizanat și design contemporan. Intrarea la toate evenimentele din cadrul KINOdiseea Open Air este gratuită.

Programul din primul weekend este:

3 septembrie – 18:30 – 20:30 – Spectacol de două ore Led Robots pe picioroange – spectacol perfect pentru întâlnirile outdoor iar varietatea de culori a costumelor cu tehnologie PIXEL combinată cu mănușile cu laser fac din acești roboti un punct de atracție.

3 septembrie, 20:30 – ZOOTOPIA, în regia lui Rich Moore, Jared Bush, Byron Howard, animație, 108 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: În oraşul animal Zootopia, o vulpe guralivă trebuie să fugă atunci când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, se află pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

4 – 5 septembrie, 11:00 – 20:30 – KinoKidsFair, târgul de designeri și producători locali de produse delicioase și sănătoase de gustat sau de luat acasă, adus în premieră anul acesta de KINOdiseea. Cărți, haine, jucării educative, dulciuri, înghețată artizanală și multe surprize îi așteaptă pe vizitatori în weekendurile 4 – 5 și 11 – 12 septembrie.

4 septembrie,18:00 – 19:00 – Atelier de slime (20 copii, + 5 ani), unde cei mici vor învăța să amestece substanțele potrivite pentru a-și crea singuri câte Slime-uri își doresc.

4 septembrie,18:30 – 20:30 – Spectacol Giant Puppets, giganții colorați și spectaculoși vor atrage cu siguranță toate privirile, cu înălțimea lor de aproape 4,5 metri.

4 septembrie, 20:30 – MOANA, în regia lui Ron Clements, John Musker, animație, 103 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

5 septembrie,18:00 -19:00 – Atelier de reciclare creativă (20 copii, + 4 ani) în care, cu puțină imaginație, tehnică și îndemânare, PET-urile, cartoanele,și alte materiale reciclabile în adevărate obiecte utile pentru casă sau minunate jucării pentru cei mici.

5 septembrie, 20:30 – COCO – Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina, animație, 109 minute, dublat în limba română.
Sinopsis: Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz. Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector. Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Informațiile despre eveniment și programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.