Motorola și-a luat angajamentul de a oferi prin telefoanele lansate o gamă completă de caracteristici pentru consumatori, la un preț accesibil, iar moto e20 nu face excepție. moto e20 oferă celor în căutare de calitate, la un preț mic, o experiență de divertisment îmbunătățită cu un ecran mare, procesor octa-core receptiv și un sistem fiabil cu cameră duală AI, specificații potrivite pentru toate buzunarele.

Filmele și chat-urile video sunt mult mai captivante pe un ecran ultra-wide. Ecranul Max Vision HD + de 6.5″ de pe moto e20 oferă un conținut mai clar, cu detalii mai vii. Are un raport de aspect 20:9, astfel încât utilizatorul să poată derula mai puțin, dar să vadă mai multe. Dimensiunea telefonului este potrivită în raport cu greutatea telefonului pentru ca utilizatorului să-i poată fi ușor să utilizeze telefonul cu o singură mână.

moto e20 dispune de toate dotările necesare unei experiențe de divertisment excelente, dublate de performanța dispozitivului. Astfel, telefonul răspunde instantaneu la fiecare comandă. Mai mult, glisările cu un procesor octa-core receptiv permit comutarea fără efort între mai multe aplicații deschise.

Utilizatorii pot spune, de acum, la revedere fotografiilor neclare și bun venit capturilor excelente surprinse cu o cameră cu focalizare rapidă de 13MP. De asemenea, acum pot fi realizate portrete cu aspect profesional, cu ajutorul camerei cu adâncime de 2MP, care funcționează împreună cu cea principală pentru a estompa automat fundalul. În plus, funcțiile de inteligență artificială facilitează obținerea fotografiei perfecte.

Avertismentele privind bateria descărcată nu vor exista pe noului moto e20. Cu o baterie de lungă durată de 4000 mAh, utilizatorii au la dispoziție 40 de ore pentru jocurile preferate, dar și pentru task-urile de zi cu zi – 40 de ore în care utilizatorii nu își vor face griji în privința bateriei.1

Comenzile speciale se pot realiza, cu ușurință, folosind amprentele. Un cititor de amprente este amplasat discret în sigla „batwing” de pe spatele telefonului, astfel încât cu o singură atingere se deschide și se deblochează telefonul instantaneu. Asistentul Google se află pe partea laterală a telefonului și are rolul de a activa controlul vocal pentru a obține toate răspunsurile de care utilizatorii au nevoie. 2 Moto e20 beneficiază de ediția Android 11 Go și de o îmbunătățire a utilizării și accesibilității.

Prețuri și disponibilitate

moto e20 va fi disponibil în anumite țări din Euorpa la prețul recomandat de €99.99 , în 2 culori: graphite gray și coastal blue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.