Noile Razer Book și Blade vin cu Windows 11 preinstalat, upgrade gratuit pentru modelele compatibile

Noile modele Razer Book și Razer Blade 15 Advanced au fost lansate cu Windows 11 preinstalat

0
411
Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), anunță lansarea noilor modele Razer Book și Razer Blade 15 Advanced ce se livrează cu Windows 11 preinstalat. În plus, compatibilitatea cu Windows 11 se va extinde către toate gamele de laptopuri Razer prin upgrade-uri gratuite oferite celor care deja dețin laptopuri Razer, atunci când acestea vor fi disponibile. Programul de upgrade-uri la Windows 11 a început pe 5 octombrie și va continua pe tot parcursul anului 20221.

„Laptopurile Razer precum Razer Book sunt construite pentru a utiliza cele mai calitative instrumente disponibile, astfel încât orice utilizator să își poată îndeplini sarcinile în mod eficient, fără limitări hardware sau software,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President și Director General al diviziei de sisteme din cadrul Razer. „Windows 11 ne ajută să facem exact acest lucru, fiind vorba de un sistem de operare mai puternic atât pentru jocuri, cât și pentru muncă.”

 Noul Razer Book: Performanța întâlnește productivitatea

Noul Razer Book este proiectat pentru a beneficia la maximum de experiența Windows 11. Cu ecranul său 16:10 cu margini subțiri și rezoluții de până la 4K cu funcție touch încorporată, utilizatorii pot experimenta viitorul sistemului de operare Windows într-o claritate absolută. Funcțiile regândite ale Windows 11, precum Widget-urile și integrarea îmbunătățită cu Teams, permit crearea unui spațiu digital de lucru curat și creativ, perfect pentru un dispozitiv precum Razer Book.

Fiecare model de Razer Book este gata să-și însoțească posesorul în toate aventurile vieții, mulțumită faptului că include ca opțiune standard o carcasă din aluminiu și display-uri protejate de Corning Gorilla® Glass. Cu un design ultra-subțire, procesor 11th Gen Intel® Core™ cu cip grafic Intel® Iris® Xe și conectivitate universală, Razer Book este companionul perfect pentru productivitatea pe tot parcursul zilei. Cele mai noi modele de Razer Book vor veni cu Windows 11 preinstalat și la un preț cu totul nou ce începe de la 1099,99 €. În plus, modelul 4K este disponibil cu spațiu de stocare dublu, oferind și mai mult spațiu pentru proiecte sau fișiere personale.

Noul Razer Blade 15 Advanced: În continuare cel mai bun laptop de gaming, acum cu Windows 11

Și noul Razer Blade 15 Advanced beneficiază de noutățile din Windows 11, în special de funcțiile integrate ce sunt destinate jocurilor. Cu funcții ale Windows 11 precum Xbox GamePass, Xbox GameBar și DirectStorage, gamingul portabil nu a fost niciodată mai facil. Noile modele ale Blade 15 Advanced vor veni cu Windows 11 preinstalat, cu display-uri QHD, rate de refresh de 240Hz, redare 100% a spațiului de culoare DCI-P3, dar și cu NVIDIA® Advanced Optimus și G-Sync. Și utilizatorii de laptopuri Razer Blade lansate în trecut vor putea face upgrade la Windows 11, lansarea funcției de upgrade fiind programată să se desfășoare în etape, începând cu 5 octombrie.

Periferice, upgrade-uri și software

Odată cu acest anunț, Razer confirmă că toate aplicațiile software și perifericele Razer sunt pe deplin compatibile cu Windows 11. Utilizatorii de laptopuri Razer compatibile nu vor trebui să caute noi pachete de tip driver online, întrucât aceste actualizări se vor face în mod automat în Windows 11 prin intermediul Windows Update.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.