Razer lansează două noi microfoane concepute pentru streameri

Ambele microfoane beneficiază de profiluri de sunet și de mixare audio complet personalizabile prin aplicația Razer Synapse

0
452
Ascultă acest articol


Razer a anunțat lansarea a doi noi membri din gama sa de microfoane premiată în multiple rânduri: Seiren V2 Pro și Seiren V2 X. Produsele din noua gamă Seiren V2 vor deveni cu siguranță elemente de bază în setup-ul oricărui streamer, acestea oferind caracteristici premium atât pe segmentul microfoanelor dinamice, cât și pe cel al celor pe bază de condensator. Ambele produse oferă o captare naturală și veridică a vocii.

Seiren V2 Pro garantează cea mai bună performanță din clasa sa, cu o reproducere puternică și bogată a vocii, permițându-le streamerilor să-și arate profunzimea și timbrul real al vocii. Acest model oferă o calitate ce poate concura cu cea oferită de echipamente folosite de profesioniștii din radio. Filtrele high-pass și limitatoarele analogice de câștig (gain), se vor asigura că microfonul captează doar ceea ce-ți dorești, acestea filtrând în mod natural anumite zgomotele de fundal și pe cele cauzate de lovirea accidentală a microfonului. Seiren V2 Pro este un echipament care nu poate lipsi din arsenalul streamerilor și producătorilor de conținut care se respectă și care vor să beneficieze de cea mai înaltă calitate audio. Printre caracteristicile cheie ale Seiren V2 Pro se numără:

• Microfon dinamic, pentru o captare bogată și puternică a vocii
• O gamă de 20 Hz de răspuns în frecvență, pentru a capta întregul spectru audio al vocii
• High Pass Filter pentru a opri captarea sunetelor nedorite, de frecvență foarte joasă
• Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
• Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Noul Seiren V2 X îmbunătățește formula premiată care stă la baza legendarului microfon pe condensator dezvoltat de Razer, Seiren X. Înregistrarea clară a vocii oferită de Seiren V2 X face din acest microfon echipamentul perfect pentru orice streamer aspirant. Având un model de captare supercardioid, Seiren V2 X poate capta cu mare claritate vocea streamer-ului chiar dacă există alte zgomote în jur. Lista de caracteristici ale Seiren V2 X include:

• Microfon cu condensator de 25mm pentru o captare naturală a vocii
• Model de captare supercardioid pentru o izolare superioară a vocii
• Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
• Analog Gain Limiter to Prevent Voice Distortion
• Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Atât Seiren V2 Pro, cât și Seiren V2 X dispun de opțiuni aproape nelimitate de personalizare avansată și de control, grație integrării perfecte cu aplicața de mixare audio din Razer Synapse. Streamerii pot să se bucure acum de un control nemaiîntâlnit în ceea ce privește reglarea volumelor de intrare și ieșire a mai multor surse audio, astfel încât să poată ajusta în totalitate atât sunetul care ajunge pe stream, cât și sunetul pe care îl aud ei în timp ce transmit live.

Noile Razer Seiren V2 Pro și Seiren V2 X extind gama de produse Razer destinate streamerilor, oferind atât o calitate cât și o claritate audio de top în clasele lor. Cele două noi produse reprezintă soluția ideală pentru cei aflați la început de drum, dar și pentru cei care vor să-și îmbunătățească setup-ul existent.

Disponibile acum pe pagina Razer.com, în oferta RazerStores și pe rafturile partenerilor autorizați la prețurile: Seiren V2 Pro: 159,99 Euro și Seiren V2 X: 109,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.