Ascultă acest articol

Este prima ediție din joiaGFN din această lună, iar acest lucru înseamnă multe vești pentru GeForce NOW. De fapt, este o lună atât de importantă încât am decis să-i spunem NOWiembrie, pentru că începând de astăzi, primul val de precomenzi GeForce NOW RTX 3080 este activat.

Gamerii din America de Nord care au făcut precomandă de 6 luni pentru abonamentul GeForce NOW RTX 3080 încep să aibă conturile activate. Activarea va continua până când toate precomenzile vor fi onorate.

Membrii cu GeForce NOW RTX 3080 sunt primii care își vor duce experiența de gaming la următorul nivel cu rezoluții mai mari, un număr crescut de cadre pe secundă, latență scăzută, cele mai lungi sesiuni de joc și cel mai mult control în setările jocurilor.

Precomenzile pentru abonamentele RTX 3080 pe 6 luni încă sunt acceptate, iar activarea acestora pentru Europa este planificată să înceapă în decembrie.

Desigur, nu ar putea sa fie joiaGFN fără mai multe jocuri, iar prima joi din lună ne arată ce urmează până la final de lună. În total, 17 jocuri sunt programate să ajungă în librăria GeForce NOW în decursul acestei luni. NOWiembrie începe cu 4 jocuri care ajung în librăria GeForce NOW în această săptămână, printre care și simulatorul culinary Recipe for Disaster sau Let’s Build a Zoo.

Lista completă de jocuri de pe GeForce NOW din această lună se află mai jos, cu titlurile din această săptămână în prima parte a listei:

  • Recipe For Disaster (joc nou lansat pe Steam)
  • Let’s Build a Zoo (joc nou lansat pe Steam și Epic Games Store)
  • Age of Darkness: Final Stand (Steam)
  • Road Redemption (Steam)

Tot în noiembrie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.