The Suicide Squad – DVD, Blu-ray, Blu-ray 4K

0
788
Ascultă acest articol


The Suicide Squad/”Brigada Sinucigașilor” – din noiembrie 2021 pe DVD, Blu-ray, Blu-ray 4K!

Bine ați venit în iad – alias Belle Reve, închisoarea cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA de categoria A. Unde sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși și unde vor face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture super-secretului, super-enigmaticului Task Force X.

Misiunea faci-sau-mori prezentă? Adunați o colecție de ticăloşi, incluzându-i pe Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin și psihopata preferată a tuturor, Harley Quinn. Apoi, înarmați-i până în dinţi și aruncați-i (literalmente) pe insula îndepărtată, infestată de inamici, Corto Maltese.

Străbătând o junglă plină de adversari militanți și forțe de gherilă la fiecare pas, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe doar colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu … și tehnicienii guvernului Amandei Waller în urechi, urmărindu-le fiecare mișcare. Și ca întotdeauna, o mișcare greșită și sunt morți (fie din mâna adversarilor lor, a unui coechipier sau a lui Waller însuși ). Dacă cineva ar pune pariu, banii inteligenți ar fi împotriva lor – a tuturor.

Regie: James Gunn
Distribuție: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena
Gen: Acțiune, Aventură, Comedie
Format: DVD, Blu-ray, Blu-ray 4K, Blu-ray 4K Steelbook
Distribuitor: ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.