Cadouri pentru fiecare tip de personalitate, pentru un Crăciun memorabil alături de Sonos

0
405
Ascultă acest articol


Agitația de pe tot parcursul anului nu încetează nici în apropierea Crăciunului, sărbătoarea pe care o așteptăm cu nerăbdare și emoție de la an la an, datorită întâlnirilor cu cei dragi, momentelor de liniște petrecute în familie, dar și datorită misterului darurilor frumos împachetate la care ne gândim din timp, pentru a ne asigura că familia și prietenii se vor bucura de tot ceea ce-și doresc, de sărbători.

Anul acesta, Sonos vine cu sugestii speciale pentru fiecare tip de personalitate, astfel încât cei dragi să poată primi darurile potrivite și adaptate nevoilor și lor, transformându-le Crăciunul într-o sărbătoare plină de armonie, cu sunet extraordinar și momente de neuitat.

Sunet extraordinar, oriunde și oricând

Cu toții avem cel puțin un prieten care este pasionat de călătorii și de noi experiențe în natură. Fie că este vorba despre cucerirea unui nou vârf de munte sau despre vizitarea unei plaje exotice, aventurile nu sunt complete fără o coloană sonoră grozavă. Astfel, boxa inteligentă portabilă Sonos Roam este ideală pentru călătorii în natură, completând perfect fiecare nouă experiență, iar Crăciunul este ocazia ideală pentru un astfel de dar, pentru ca toți cei pasionați de adrenalină să se poată bucura de experiențe complete alături de Sonos în noul an.

Antrenamente și mai intense, cu o coloană sonoră spectaculoasă

Indiferent că vorbim despre yoga, fitness sau aerobic, tot mai multe persoane practică aceste activități acasă, în intimitatea propriei locuințe. Totuși, pentru fiecare dintre ele trebuie să creăm atmosfera potrivită care să ne motiveze să ne depășim limitele, iar boxa Sonos Move poate fi cadoul ideal pentru persoanele dragi pasionate de sport, datorită sunetului extraordinar, dar și datorită rezistenței la umiditate și șoc, fiind astfel perfectă pentru orice tip de antrenament, indiferent de locație.

Sunet ca la cinema, chiar acasă

În perioada sărbătorilor, utilizatorii pot petrece timp de calitate alături de cei dragi vizionând filme de Crăciun, înconjurați de luminițe, într-o atmosferă relaxantă. Și pentru ca experiența să fie similară cu cea specifică sălilor de cinema, soundbarul Sonos Arc oferă sunet 3D Dolby Atmos, care umple încăperea cu notele festive specifice acestei perioade.

Sărbători cu extra bass, alături de un nou accesoriu Sonos

În preajma sărbătorilor de iarnă, fiecare pasionat de muzică și de accesorii de sunet de la Sonos îi poate surprinde pe cei dragi cu experiența audio extraordinară a colindelor preferate, care întregesc atmosfera de sărbătoare.

Totuși, pentru petrecerea de Revelion atmosfera se schimbă puțin și devine mai dinamică, iar un plus de extra bass este esențial pentru o petrecere reușită. Astfel, subwoofer-ul Sonos Sub este alegerea ideală pentru cei pasionați de muzică și petreceri, pentru un sunet extraordinar și bass profund,clar, care să vestească trecerea în noul an pe ritmuri dinamice.

Sonos Five – Când nostalgia întâlnește o experiență modernă de audiție

Cu toții avem un prieten – acel prieten -, care este pasionat de stilul vintage, de veselă din porțelan, tacâmuri din argint și muzică pe discuri de vinil, iar alegerea cadoului de Crăciun pentru acesta este o adevărată provocare de fiecare dată.

Anul acesta, însă, alege să fii sigur că darul va fi un real succes, cu Sonos Five, care dă viață colecției de viniluri atent alese de-a lungul timpului. Prin simpla conectare a dispozitivului Five la placa de vinil, utilizatorii pot experimenta muzica la un alt nivel, iar dacă aceștia aleg să conecteze și alte dispozitive inteligente Sonos, se pot bucura de piesele preferate și de un sunet spectaculos în orice încăpere a locuinței, redat direct din aplicația preferată de muzică.

Experiențe ca pe stadion, acasă

Indiferent că vorbim despre fotbal, baschet sau tenis, fiecare dintre noi cunoaștem cel puțin un entuziast al acestor sporturi, care nu ratează niciun meci.

Fiecare repriză a jocului reprezintă o experiență, un cumul de factori care stârnesc emoție în fiecare secundă, la fel ca perioada Crăciunului. Pentru aceștia, cadoul ideal poate fi bara de sunet Beam Gen 2, care amplifică sunetul aplauzelor la fiecare gol sau coș marcat de echipa favorită, fiecare cuvânt rostit de către jucătorul preferat și, astfel, completează perfect experiența de vizionare, datorită sunetului excepțional.

Confort sporit pentru proaspeții părinți

Bucuria venirii pe lume a unui nou membru al familiei este o binecuvântare, însă, în același timp, și o provocare. De la momente de liniște petrecute împreună, schițarea primului zâmbet și rostirea primului cuvânt, până la nopți albe și zile mai agitate, totul este o aventură.

Astfel, Sonos One vine în ajutorul tinerelor familii oferind un sunet extraordinar pentru cântecele de leagăn, dar și cu mai mult confort pentru cei care vor să fie însoțiți de melodiile preferate oricând, în orice colț al locuinței și în orice încăpere.

Experiență radio dincolo de limite, cu cu Sonos Radio

Utilizatorii și fanii Sonos, cei pasionați de muzică și tehnologie vor fi mai mult decât bucuroși în dimineața de Crăciun, atunci când vor găsi sub brad cadouri performante, cu un design elegant, care le permit să descopere orizonturi largi ale muzicii și conținutului audio, datorită Sonos Radio. Astfel, utilizatorii Sonos se pot bucura de sute de stații radio, totul într-o singură aplicație intuitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.