Razer face anunțuri exclusive și dezvăluie noi produse în cadrul CES 2022

0
557
Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a făcut mai multe anunțuri și a dezvăluit noi produse, alături de concepte nemaiîntâlnite la CES 2022, cel mai mare târg de tehnologie de consum organizat anual. Localizați la standul cu numărul 15076 din Hala Centrală, Razer continuă tradiția prezenței la CES, expunând cele mai noi produse concepute pe baza lozincii ”For Gamers. By Gamers”. Razer va găzdui și o ediție specială a emisiunii RazerStore Live din magazinul Razer Store din Las Vegas pe 6 ianuarie de la ora 20:00 pentru a recapitula toate anunțurile și produsele prezentate de Razer în cadrul CES.

Iată anunțurile majore făcute de Razer în cadrul CES:

RAZER ANUNȚĂ NOILE MODELE DE LAPTOPURI DE GAMING, RAZER BLADE

Cele mai rapide și mai performante laptopuri pentru gameri și creatori de conținut, Razer Blade 14, Razer Blade 15 și Razer Blade 17, sunt echipate acum cu recent anunțatele soluții grafice pentru laptopuri NVIDIA® GeForce RTX® 30 Series, inclusiv RTX 3080 Ti. Lista îmbunătățirilor continuă cu memorie DDR5 ultrarapidă cu viteze de până la 4800MHz și cele mai noi procesoare de la AMD®️ și de la Intel®️.

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

 RAZER DEZVĂLUIE PROJECT SOPHIA ȘI ENKI PRO HYPERSENSE

Razer a prezentat Project Sophia, prima masă de gaming complet modulară din lume, un concept care se adaptează nevoilor oricărui utilizator. Razer a dezvăluit de asemenea Enki Pro HyperSense, un scaun de gaming avansat care încorporează tehnologie haptică de înaltă fidelitate, care le permite utilizatorilor să experimenteze o nouă dimensiune a gamingului, oferind o experiență captivantă.

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

RAZER EXTINDE CHROMA RGB DINCOLO DE PC ÎN SFERA SMART HOME

Razer anunță Razer Smart Home App, utilizatorii putând să-l folosească pentru a controla nativ și pentru a personaliza dispozitivele inteligente, prin ecosistemul deja existent de mobile și PC, pentru a beneficia de cea mai bună experiență de casă inteligentă. De asemenea, Razer a prezentat și Razer Chroma Smart Home Program, o invitație deschisă pentru partenerii producători de hardware din industria de case și obiecte inteligente de a face parte din ecosistemul Razer.

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

 RAZER ȘI FOSSIL INTRODUC RAZER X FOSSIL GEN 6 SMARTWATCH PENTRU GAMERI

Razer a anunțat colaborarea cu unul dintre cei mai cunoscuți producători de ceasuri, Fossil, pentru a produce și lansa o ediție limitată de ceas inteligent: Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch. Accesoriul care poartă semnătura ambelor companii, are la bază cea mai inovatoare platformă de smartwatch dezvoltată până acum de Fossil, Fossil Gen 6. Ediția limitată include și trei fețe de ceas exclusive concepute de Razer, alături de două curele de ceas.

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

RAZER ZEPHYR PRO – URMĂTOAREA GENERAȚIE A MULTIPLU PREMIATEI MĂȘTI DEZVOLTATE DE RAZER

Urmând succesul răsunător al Razer Zephyr, Razer lansează Zephyr Pro, care adaugă pe lista de specificații tehnologia de amplificare a vocii. Tehnologia proprie dezvoltată de Razer garantează că vocea utilizatorilor rămâne clară chiar și când poartă masca, asigurând o comunicare fără impedimente.

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.