Seria Galaxy Watch4 oferă noi opțiuni în cea mai recentă actualizare

Noua actualizare a seriei Galaxy Watch4 le permite utilizatorilor să-și atingă obiectivele cu funcții îmbunătățite de sănătate și să se exprime cu mai multă personalizare decât oricând

0
444
Ascultă acest articol


Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi o nouă actualizare pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic, continuându-și angajamentul de a ajuta utilizatorii să-și atingă obiectivele de sănătate și să-și exprime stilul personal. Utilizatorii se vor bucura de noi îmbunătățiri, cum ar fi antrenamentul avansat pe intervale, conceput pentru orice ciclist sau alergător, un nou program de analiză a somnului și noi informații despre compoziția corporală[1]. Utilizatorii Galaxy Watch4 vor avea acum și mai multe modalități de a-și personaliza device-ul, datorită fețelor de ceas îmbunătățite, precum și o nouă linie de curele elegante.

Înțelegem nevoile tot mai mari ale utilizatorilor de ceasuri inteligente și ne luăm angajamentul să ne ghidăm comunitatea de utilizatori ai seriei Galaxy Watch4 în călătoria unică privind starea de bine cu cea mai recentă actualizare. Suntem încântați să continuăm acest efort ca parte a inițiativei noastre mai ample de a redefini bunăstarea holistică prin experiențe extinse și noi inovații”, declară Janghyun Yoon, Executive Vice President și Head of Software Platform în cadrul Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Motivația de a face mișcare                         

Cea mai recentă actualizare a compoziției corporale oferă utilizatorilor și mai multe informații despre progresul lor în ceea ce privește sănătatea. Samsung Health va oferi, de asemenea, informații despre compoziția corporală oferite de Centr[2], un program digital de fitness creat de Chris Hemsworth, pentru a ajuta utilizatorii să-și transforme obiceiurile de sănătate, fitness și mentalitate. În plus, utilizatorii Galaxy Watch4 vor primi 30 de zile de acces complet gratuit la Centr[3].

Indiferent dacă doriți doar să deveniți activ sau să vă antrenați pentru o cursă viitoare, noua funcție de interval țintă de la Samsung pentru alergători și bicicliști le permite acestora să pre-seteze durata, distanța și numărul de seturi pentru antrenament. De acolo, Galaxy Watch4 vă ghidează printr-o sesiune de antrenament de intensitate ridicată cu o serie de antrenamente de mare intensitate intercalate cu antrenamente de intensitate scăzută, ceea ce face ca antrenamentul să aibă un impact mai mare de fiecare dată.

Ne continuăm colaborarea cu aplicații de top, cum ar fi Adidas Running și Strava, pentru a ajuta utilizatorii să devină fizic mai puternici.

Lucrați pentru a avea un somn mai odihnitor

Bazându-se pe capabilitățile robuste de urmărire a somnului ale Galaxy Watch4, noul program de antrenament al somnului îi ajută pe utilizatori să dezvolte obiceiuri de somn mai bune. Urmărind tiparele de somn pe parcursul a șapte zile și completând două chestionare legate de somn, programul atribuie unul dintre cele opt animale simbol care reprezintă tipul de somn al utilizatorului. Apoi, va ghida utilizatorii printr-un program de coaching de patru până la cinci săptămâni, care include misiuni, liste de verificare, articole legate de somn, îndrumări de meditație și rapoarte regulate pentru a sprijini utilizatorii pe măsură ce lucrează pentru îmbunătățirea calității somnului.

Când vine vorba de a vă trezi odihniți, un mediu liniștit este esențial pentru o odihnă sănătoasă. Galaxy Watch4 recunoaște când utilizatorii adorm și stinge automat luminile Samsung activate în aplicația SmartThings pentru a ajuta la crearea unor condiții de somn mai bune[4].

Perspective mai profunde pentru o inimă mai sănătoasă

Combinat cu tehnologia avansată BioActive Sensor și aplicația Samsung Health Monitor[5], Galaxy Watch4 măsoară atât tensiunea arterială (TA)[6] cât și electrocardiograma (ECG)[7], permițând utilizatorilor să își monitorizeze sănătatea inimii oricând și de oriunde. De la prima introducere în 2020, aplicația Samsung Health Monitor este disponibilă în prezent pe 43 de piețe la nivel global, extinzându-se la încă 11 în martie, inclusiv Canada, Vietnam și Africa de Sud.

O selecție mai mare de curele și fețe de ceas

Noua actualizare Galaxy Watch4 face experiența de purtare și mai bună, din interior spre exterior. Utilizatorii își pot personaliza în continuare cadranul ceasului cu culori suplimentare și fonturi de ceas digital. De asemenea, noile culori ale curelei[8] precum vișiniu și crem, precum și noua banda din material textil vor fi disponibile pentru un aspect mai personalizat.

Samsung se angajează să extindă compatibilitatea în cadrul ecosistemului Android

În 2021, Samsung și Google au introdus Wear OS™ Powered by Samsung, oferind conexiuni mai fluide pe dispozitivele Android și acces fără probleme la mai multe aplicații prin Google Play, inclusiv Google Maps, Google Pay și YouTube Music. În curând, printr-o actualizare suplimentară, utilizatorii vor putea reda muzică prin Wi-Fi sau LTE din aplicația YouTube Music de pe Galaxy Watch4. Aceasta înseamnă că utilizatorii își pot lăsa telefonul și se pot bucura în continuare de artiștii lor preferați în timp ce se antrenează.

De asemenea, utilizatorii își pot instala acum aplicațiile preferate[9] de pe smartphone lor pe Galaxy Watch4 în timpul configurării inițiale cu o singură atingere, având parte de o experiență excelentă între device-uri.

Disponibilitate [10] [11]

Această actualizare de software va fi disponibilă prin intermediul aplicației Galaxy Wearable pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic începând cu 9 februarie, data la care are loc Unpacked. Utilizatorii pot achiziționa noile curele de ceas începând cu sfârșitul lunii februarie.

Pentru a afla mai multe despre Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic[12], vă rugăm să vizitați: https://www.samsung.com/ro/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-black-bluetooth-sm-r870nzkaeue/buy/

[1] Destinat numai în scopuri generale de wellness și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratamentul oricărei afecțiuni sau boli. Măsurătorile sunt doar pentru referința personală a utilizatorului. Vă rugăm să consultați un medic pentru sfaturi medicale. Nu vă măsurați compoziția corporală dacă aveți un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate. Nu vă măsurați compoziția corporală dacă sunteți însărcinată. Este posibil ca rezultatele măsurătorilor să nu fie exacte dacă aveți sub 20 de ani. Disponibilitatea acestei funcții poate varia în funcție de piață.

[2] Perspectivele oferite de Centr vor fi disponibile numai în limba engleză la lansare.

[3] Oferta de încercare gratuită timp de 30 de zile a Centr este disponibilă pentru utilizatorii Samsung Health care au conectat seria Galaxy Watch 4 la mobil. Oferta este eligibilă pentru toți utilizatorii care se înscriu la Centr prin Samsung Health pe Centr.com. Această ofertă este disponibilă numai pentru noii clienți Centr și nu se aplică membrilor Centr existenți. Serviciul Centr este disponibil în toată lumea. Toate abonamentele vă oferă primele 30 de zile acces gratuit și nerestricționat la Centr. Abonamentele sunt taxate după finalizarea perioadei de încercare gratuită de 30 de zile și se vor reînnoi automat la sfârșitul fiecărui abonament. Puteți anula oricând reînnoirea automată.

[4] Necesită cele mai recente versiuni ale aplicației mobile Samsung Clock (v. 12.1.10.5), aplicației mobile Samsung SmartThings (v. 1.7.59.23) și aplicației mobile SmartThings Framework (v1.4.1). Disponibil pe dispozitivele inteligente care sunt înregistrate la SmartThings.

[5] Necesită un smartphone Samsung Galaxy cu Android 7 sau o versiune ulterioară și aplicația Samsung Health Monitor, care este disponibilă numai în magazinul de aplicații Samsung Galaxy. Din cauza restricțiilor de țară în obținerea aprobării/înregistrării ca dispozitiv medical, aplicația Samsung Health Monitor funcționează numai pe ceasuri și smartphone-uri achiziționate în țările în care serviciul este disponibil în prezent.

[6] Funcția de tensiune arterială este disponibilă numai pe anumite piețe, nu este disponibilă în SUA. Pentru a asigura acuratețea, utilizatorii ar trebui să-și calibreze dispozitivul la fiecare patru săptămâni cu o manșetă tradițională pentru tensiunea arterială. Aplicația BP nu poate diagnostica hipertensiunea arterială, alte afecțiuni sau nu poate verifica semnele unui atac de cord. Nu este menit să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament de către un profesionist calificat în domeniul sănătății.

[7] Funcția ECG este disponibilă numai pe anumite piețe. Aplicația ECG nu are scopul de a înlocui metodele tradiționale de diagnostic sau tratament. Aplicația ECG nu este destinată utilizatorilor cu aritmii cunoscute, altele decât fibrilația atrială sau utilizatorilor sub 22 de ani. Utilizatorii nu trebuie să interpreteze sau să ia măsuri clinice bazate pe rezultatul dispozitivului fără consultarea unui profesionist calificat din domeniul sănătății.

[8] Vandut separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

[9] Limitat la aplicațiile compatibile cu ceasuri descărcate prin Magazin Google Play. Necesită cea mai recentă versiune a Magazinului Google Play pe dispozitivul conectat.

[10] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau operator. Actualizarea va fi disponibilă inițial pe versiunile Bluetooth și va fi lansată ulterior în versiunile LTE.

[11] Actualizarea aplicației necesită un smartphone care rulează Android 8.0 sau o versiune ulterioară, cu mai mult de 1,5 GB de RAM și cea mai recentă versiune a aplicației mobile Samsung Health (v.6.21)

[12] Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.