Sony PlayStation și The LEGO Group au anunțat un set LEGO pentru adulți dedicat jocului exclusiv pentru consolele PlayStation Horizon Forbidden West. Kitul se va lansa în luna mai și este inspirat de emblematica creatură robotică Tallneck pe care Aloy se cațătră în jocurile Horizon.

Tallneck este una dintre cele mai îndrăgite mașinării din Horizon Zero Dawn și o vei întâlni din nou începând cu 18 februarie în noul Horizon Forbidden West. Este singura mașinărie care nu atacă oamenii, pe care Aloy se cațară pentru a debloca informații pe harta jocului.

Conform informațiilor din imagini, construcția va ajunge la o înălțime de 34 cm și va include un stand cu decoruri specifice lumii din joc. O minifigurină Aloy și un robot Watcher sunt și ele incluse – bineînțeles, ai opțiuni pentru ochiul robotului, adică albastru, galben și roșu în funcție de starea de alertă. Tehnicile avansate de asamblare pline de amănunte autentice încadrează setul 76989 în colecția LEGO pentru adulți și are un număr de 1222 de piese.

În România setul va fi disponibil începând din 1 mai la Magazinul Certificat LEGO. Se pot efectua deja precomenzi pe site-ul BrickDepot.ro la prețul de 419.99 lei.

Isaac Snyder, designerul modelului spune că s-a îndrăgostit de lumea creată de Guerrilla Games în Horizon Zero Dawn și dedică acest set imaginației și pasiunii de care dă dovadă comunitatea de fani Horizon.

Gamerii s-au mai bucurat recent de un alt set LEGO pentru adulți inspirat de o franciză de jocuri: setul Sonic The Hedgehog cu Zona Green Hills. Astfel de produse nu se lansează din coincidențe, căci în aprilie vom vedea filmul Sonic The Hedgehog 2. Suntem foarte curioși dacă parteneriatul cu PlayStation va continua și dacă vom vedea și alte licențe exclusive reimaginate cu piese LEGO.

Horizon Forbidden West se lansează pe 18 februarie pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Stai cu ochii pe noi pentru a citit recenzia care va sosi cât de curând!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.