Data de difuzare la nivel mondial a concertului „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING”, cel mai recent eveniment cinematografic marca BTS, simbolurile pop ale secolului 21, a fost confirmată pentru sâmbătă, 12 martie. Fani din întreaga lume vor participa, pe măsură ce BTS și ARMY devin din nou una cu muzica și dansul în această experiență de neratat transmisă de la Seul în cinematografele din întreaga lume. BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL marchează revenirea mult așteptată și triumfătoare a grupului pe o scenă din Coreea de Sud, în fața unui public live, pentru prima dată din 2019. Nu ratați BTS – RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook – pe marele ecran în cinematografele din România pe 12 martie.

Biletele pentru BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING” au fost puse în vânzare l a csele de bilete si pe website-urile cinematografelor participante la eveniment.

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE” este cel mai recent turneu mondial al trupei BTS, care interpreteaza cele mai de succes melodii lansate de-a lungul carierei lor incredibile. Cele patru concerte susținute în Los Angeles au fost sold-out și au avut o adus împreună aproximativ 813.000 de fani, devenind unele dintre cele mai de succes spectacole din 2021.

„BTS au împărtășit întotdeauna o conexiune specială cu ARMY și suntem mândri să-i aducem mai aproape ca oricând prin spectacolul difuzat în direct, pe marile ecrane din România” a declarat Simona Manea, reprezentantul Pannonia Entertainment prin Digital Emotions – distribuitorul concertului în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.