Recent am fost invitați la o masă rotundă exclusivă, pentru numai câţiva norocoşi din media şi gaming, pentru o nouă dezvăluire în premieră. Am fost printre primii din lume care am putut să vedem în exclusivitate o nouă direcţie pentru Rainbow Six Siege, sau cel puţin o nou ramură.

Rainbow Six Siege Mobile

În cadrul acestei prezentări exclusive am văzut pentru prima dată imagini şi gameplaydin Rainbow Six Siege Mobile, noul joc care duce operatorii, hărţile şi gameplay-ul cu care ne-am obişnuit pe PC şi console, în curând şi pe mobile pretutindeni. La prima vedere este o mişcare foarte ambiţioasă pentru Ubisoft şi echipa care s-a ocupat de proiect, care a lucrat cot la cot cu cei care încă se ocupă de jocul principal, a prezentat un produs la fel de ambiţios că mişcarea companiei. Un pic mai redus pe partea grafică, dar nu cu foarte mult, jocul pretinde să aducă hărţi precum Bank şi operatori precum Thermite în palma ta şi să reproducă cu cea mai mare fidelitate senzaţia şi experienţa din jocul principal.

Fiind şi prima dată când se dezvăluie asemenea informaţii au fost un pic mai limitate şi încă aşteptăm să primim oficial mai multe despre această variantă. Nu ştim încă dacă jocul va fi Free to Play sau dacă va costa ceva, dacă prima dată apare pe Android sau pe iOS şi când este acea dată de lansare. Încă nu ştim câţi dintre operatori vor fi disponibili la lansare şi cu câte dintre hărţi va ieşi pe piaţă. Nu ştim nimic despre in-game currency şi nici despre toate opţiunile cosmetice care sunt în jocul principal.

Dar aşteptam cu nerăbdare şi mare curiozitate să vedem unde se va încadra şi cum va fi primit de cei care sunt mobile gamers. În ultimii ani, în special când vine vorba de titluri importante precum PUBG, League of Legends sau Call Of Duty toate au avut mare succes pe mobil, iar Rainbow Six Siege, sper eu, să fie la fel de jucat ca celelalte. Faptul că ajunge în mai multe mâini poate reprezenta un mare boost chiar şi pentru seria principală. Tot ce ne mai rămâne nouă este să îl testăm şi, ca de obicei, să revenim cu impresii, așadar, operatori, rămâneți aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.