Noutățile lunii aprilie la AMC Networks

0
432
Ascultă acest articol


Vremea de sărbătoare se simte în aer, dar mai ales în programul televiziunilor AMC Networks!

TV Paprika pune accentul pe mâncarea specială de Paște, readucând-o pe micul ecran chiar pe Mary Berry, cu sfaturile ei culinare neprețuite. Micuții telespectatori primesc desene noi-nouțe, unde familia și prietenia ocupă loc de cinste. La Minimax vin două păsări super-eroine care luptă contra forțelor răului, Superpăsările, și se pregătește un nou sezon din Bebe Șef: Înapoi la treabă. La JimJam preșcolarii învață despre acceptare și familie în cel mai nou serial Familia Vulpe-Bursuc.

Televiziunea AMC sărbătorește în stilul propriu, prin lansarea celui mai nou sezon din super serialul Fear the Walking Dead, a cărei poveste pentru supraviețuire devine din ce în ce mai reală cu fiecare episod, iar Filmcafe se alătură stilului și difuzează un film producție din 2020, Sărbătoarea Morții Mele.

Pentru zilele libere sau serile de relaxare, la AMC Networks găsești filme și emisiuni pentru toate gusturile!

FTWD sezonul 7. Din 18 aprilie, de la ora 4:00 și 22:00 la AMC TV.

Teddy (John Glover) și-a îndeplinit viziunea despre „Sfârșit” atunci când a detonat focoase nucleare în peisajul din Texas, dar rămâne la latitudinea supraviețuitorilor să decidă cum va arată „Începutul”. Și vor fi nevoiți să o facă într-o lume lipsită de lumină și speranță, în care aerul exterior este la fel de mortal ca și zombii cu care se confruntă. Supraviețuitorii vor află cine și ce sunt ei cu adevărat. Unii vor profita de ocazie, alții își vor găși un scop nou, iar câțiva se vor redefini pe ei înșiși – chiar dacă acest lucru vine la un preț teribil pentru cei pe care cândva i-au numit familie.

Sărbătoarea morții mele. Din 26 aprilie, ora 20:10 la Film Cafe.

Un cuplu în vacanță trebuie să descopere misterul din spatele unui videoclip ciudat care arată că unul dintre ei îl ucide pe celălalt.

Paștele cu Mary Berry. La TV Paprika pe 23 și 24 aprilie, de la 13:15 și 22:30.

Mary ne împărtășește rețetele preferate de Paște, în timp ce trece în revista specialitățile deosebite cu care sărbătoresc Paștele diferite comunități creștine din întreagă lume. Urmărește-o pe Mary și învață de la ea cum să gătești delicios pentru cei dragi, de Paște.

Superpăsările. La MINIMAX din 14 aprilie, de la 7:00.

Polly și Ace sunt cele două păsări ale lui Max, un băiețel de 6 ani pasionat de supereroi, dar, când Max e la școală, Polly și Ace devin Powerbirds, superpăsări care își folosesc numeroasele puteri pentru a împiedică animalele răufăcătoare să distrugă cartierul.

Familia Vulpe-Bursuc. La Jim Jam zilnic, de la ora 17:10.

O poveste despre adaptare, acceptare și importanța familiei. O poveste specială în care bursucii și vulpile devin o familie. În natură, vulpile și bursucii obișnuiesc să împartă o vizuină. Așa că atunci când Edmund, bursucul, se îndrăgostește de frumoasa vulpe Margaret, îi cere în mod firesc acesteia și fiicei sale Roșie să se mute împreună și să formeze o mare familie “Vulpe-Bursuc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.