EA SPORTS F1 22 face prima tură în cadrul Autodromului Internațional din Miami la inaugurarea circuitului

0
380
Ascultă acest articol

Codemasters® si Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au dezvaluit astazi un fragment exclusiv al gameplay-ului EA SPORTS F1® 22, cu noul circuit din Miami, in anticiparea inaugurarii Marelui Premiu FORMULA 1 MIAMI din acest weekend. Fanii vor putea descoperi in avans provocarile care ii asteapt[ pe cei 20 de piloti de Formula 1 in cadrul cursei din acest weekend, alaturi de starul de pe coperta editiei F1 22, si lider al clasamentului Campionatului Mondial FIA Formula 1, Charles Leclerc.

Incepand chiar din centrul orasului, pilotii si jucatorii vor trebui sa navigheze cele 19 sicane, multe dintre acestea avand vedere spre Stadionul Hard Rock al echipei de NFL Miami Dolphins. Cu 3 zone de DRS si o linie lunga de start-finish, unde pilotii pot atinge viteze de 320km/h, acest circuit rapid, de 5.41km, ofera o multitudine de oportunitati de depasire.

F1 22 se lanseaza pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC prin EA App, Origin, Steam si Epic Store. Jucatorii pot inregistra precomenzi pentru editia exclusiv digitala F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile si continut suplimentar. Pentru o perioada limitata, Editia Champions va include continut suplimentar, precum un pachet influentat de circuitul din Miami, inspirat de peisajul orașului.

* Pachetul tematic Miami este disponibil pentru jucatorii care inregistreaza precomenzi pentru editia Champions pana la data de 16 mai. Continutul va fi disponibil pentru utilizare la lansarea jocului. Sunt aplicate anumite conditii si limitari. Pentru mai multe detalii, vizitati https://www.ea.com/games/f1/f1-22/game-offer-and-disclaimers

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.