Ascultă acest articol


Evenimentul ATAS a deschis seara FYSEE Space de la Netflix, pe 15 mai, celebrând astfel Sezonul 2 din Bridgerton, creat de Netflix și Shondaland. Protagoniștii au fost membrii distribuției Nicola Coughlan, Simone Ashley, Charithra Chandran, creatorul, showrunnerul și producătorul executiv Chris Van Dusen, designerul de costume Sophie Canale și compozitorul Kris Bowers. Discuția a fost moderată de actrița și prezentatoarea Yvette Nicole Brown.

În încheierea discuției Bridgerton FYSEE, când Nicola a fost întrebată ce poate spune Lady Whistledown telespectatorilor în așteptarea Sezonului 3, Coughlan a dezvăluit că atenția va fi îndeptată spre #Polin. Fanii vor vedea personajul ei, Penelope Featherington, alături de Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton), în timp ce prietenia lor se transformă în ceva mai mult, în timp ce încearcă să-și mențină echilibrul în viața dublă pe care o trăiește ca Lady Whistledown.

„La fel ca Lady Whistledown, am păstrat un secret de ceva timp și vă pot confirma tuturor că Sezonul 3 este despre povestea de dragoste dintre Colin și Penelope. Am păstrat acest secret încă din primele două săptămâni ale Sezonului 2. Aici îl divulg prima dată.” – a menționat Nicola Coughlan.

Luke Newton, care nu a fost prezent la eveniment, a vorbit exclusiv pentru TUDUM.com despre această dezvăluire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.